Strong Women

1590,00 kr

Nästa start: 9 oktober

 

Beskrivning

Nästa start: 8 januari

STRONG WOMEN

Nu lanserar vi vårt senaste program, Strong Women, som är speciellt utformat för att stödja kvinnors hälsa. Programmet är främst riktat till kvinnor i åldersgruppen 40–60 år, men alla kvinnor oavsett ålder är välkomna att delta. Programmet sträcker sig över fyra månader och är online men går fint att kombinera med någon av våra träningsgrupper eller med annan träning.

Är du trött? Stressad? Irriterad?
Upplever du torrhet? Minskad sexlust?
Har du huvudvärk? Vallningar? Ont i kroppen?

Låt oss hjälpa dig!
Vi kommer att fokusera på olika aspekter av kvinnors hälsa och de hormonella utmaningar vi möter både under klimakteriet och genom hela livet. Att vara kvinna är fantastiskt, men det kan också vara utmanande. Vårt mål är att skapa en mer balanserad livsstil genom att öka kunskapen om sig själv, förstå den egna cykeln och få stöd från vänner och hejarop i de mer utmanande situationerna. Genom detta lär vi oss, utbildar oss och blir starkare för varje dag som går.

Vi kommer att anpassa träningsnivån baserat på din hormonella cykel och ge dig kostråd för att fylla din kropp med optimal energi. Detta program fokuserar inte på viktminskning, utan på att främja hälsa i sin helhet. Önskar du dock att göra en viktminskning så är det också möjligt att få hjälp med.

 

För att stödja dig på bästa sätt kommer vi att erbjuda digitala föreläsningar samt individuell uppföljning varje vecka.

Det är möjligt att du även kan behöva konsultera en läkare för att få hjälp med specifika ärenden, såsom hormonbehandling med östrogen och liknande.

Det här ingår: 

  • Träningsprogram – som är anpassade till dig
  • Kostprogram för hela perioden. (Bra kost som hela familjen kan äta och näringsberäknat utifrån dig).
  • Uppföljning varje torsdag/fredag och feedback (valfritt med rapportering)
  • Medlem i en sluten Facebookgrupp där deltagare kan fråga och peppa/stötta varandra. (Självklart kan du vara med även om du inte har Facebook. Då skickar vi all information via mail/appen Nutrition data).
  • Svar på frågor torsdag/fredagar mellan 9-14 och övrig tid svarar vi på frågor i mån av tid och så snart vi kan.
  • Tillgång till appen Nutrition data där vi lägger upp både kost och träning som är anpassat efter dig. Här kan du också enkelt kost registrera om du önskar det.
  • Digitala föreläsningar, korta texter/filmer i utbildningssyfte, diskussionsforum.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Strong Women-programmet och hjälpa dig att stärka din hälsa och välmående. Tillsammans tar vi steget mot en bättre livsstil och ökad kunskap om kvinnors hälsa.

PERIOD: 8 januari-8 maj