logga-storutetraning2201506161434455901QwB4IGQF201507061436186762ZTCyt7a5201506161434455997vTUG9Ivscd689461ab

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Läs mer om Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge! Nytt är att vi nu kan erbjuda kostrådgivning och personlig träning online.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Våra utbildningar & tjänster

Fysalls långa kompetens inom arbetsmiljöfrågor ger er möjlighet och hjälp att fokusera på ett långsiktigt och strategiskt hälsoarbete. De insatser som vi gör tillsammans kommer att ge positiva resultat och det kommer att märkas i hur människor mår och presterar i sitt arbete.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Kontakta oss och om köpvillkor

Vänligen maila oss på info@fysall.se så ska vi hjälpa er.
Vi tar uppdrag i hela Sverige!

Frågor:

Mail: info@fysall.se
Webbadress: www.fysall.se

Organisationsnummer: 559016-6723

Besöksadress:
Orkangatan 2, 652 21 Karlstad (Ring innan besök)

Faktureringsadress:
FYSALL AB, Fack 2286 Box 226, 751 04 Uppsala

Användning av uppgifter om kunder i Fysall AB
Fysall AB kommer inte att lämna ut deltagarnas kontaktinformation till eventuella externa samarbetspartner som önskar informationen för marknadsföringssyfte. Endast de företag som levererar tjänster direkt kopplade till Fysall AB erhåller kontaktinformationen (t ex försäkringsbolaget där deltagare är försäkrade under deltagande hos Fysall AB).
Däremot kan deltagarna exponeras för erbjudanden av olika slag via nyhetsbrev som de aktivt själv valt att mottaga och kan när som helst avbryta denna tjänst.
Kundens ansvar vid kommunikation
De mailadresser som lämnas i webshopen är de mailadresserna vi kommer att maila ut information/Nyhetsbrev gällande Fysall AB. Viktigt att kunder kontinuerligt läser av angivna mailadresser. Saknar man sitt Nyhetsbrev är det viktigt att man kollar sin skräpkorg/Spam och godkänner vår mailadress om mail hamnat där.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.