HEMSIDA_Fysall huvudbild_2021(1)

Nu erbjuder Fysall personlig träning och massage

Vill du få hjälp att nå dina mål?
Vill du förbättra din hållning, öka din balans, gå upp eller ner i vikt, lära dig att äta och träna rätt?
Vi hjälper dig!

Vi är ett gäng med personliga tränare och massörer som finns här för att hjälpa och stötta dig i din träning, så att du kan leva ett frisk och sunt liv men även för att du ska nå dina egensatta mål.
Vi utgår från dina förutsättningar och dina specifika behov. Programmet skräddarsys efter dina mål och delmål. Din tränare är alltid med dig under passet och peppar dig så att du orkar mer!
Tillsammans kommer vi att nå dina mål!

Vilken typ av personlig träning passar dig?


PT Enskild med Malin Lundqvist
Träna enskilt med mig som din personliga tränare. Jag motiverar dig och hjälper dig att skapa en balans mellan träning och god hälsa. Du får fullt fokus under 50 minuter och jag coachar och peppar dig och vi tar din träning till en ny nivå. Du följer det individuella program som jag lägger upp utifrån dina egna mål.
Pris: 900 kr inkl. gymavgift 
Bokar du fler är 4 pass så är priset 750 kr/gång.

PT enskild med Sara Forsberg eller Hanna Rosell 
Elevpris till och med 31 maj 2021
Pris: 500 kr inkl. gymavgift 
Ord.pris: 700 kr inkl. gymavgift
Medlemspris: 560 kr inkl. gymavgift


PT Kompis
Det är alltid lättare och roligare att träna tillsammans med en vän! Med PT Kompis tränar ni i par.
Ta med din partner, kollega eller vän och dela på mig som PT. Gemensamt stärker ni dessutom varandras engagemang. Varje träningstillfälle är 50 minuter.
Pris: 450 kr/person inkl. gymavgift
Elevpris: 300 kr/person inkl. gymavgift gäller till och med 31 maj
Medlemspris: 300 kr/person inkl. gymavgiftImpedansvägning och mätning
Vi erbjuder en professionell omkretsmätning med tillförlitligt resultat med måttband där vi mäter på det bredaste stället över bröstkorg, överarm, midja, rumpa, lår och vad. Vi mäter alltid på samma ställe då vi använder oss utav specifika anatomiska punkter på skelettet. Detta gör att varje mätning utförs på samma identiska ställe som föregående mätning. Vi kan då tydligt se vart du ökat respektive minskat i mått och utifrån det kan vi ge tips/råd om hur du kan förändra din träning eller kost för att nå dina mål.
Det räcker dock inte bara med att mäta omkretsen på en person, utan det är även av stor vikt att beräkna fettprocenten. Ett väldigt bra instrument för detta ändamål är impedansvågen.
Impedansvågen är ett instrument som mäter en människas underhudsfett (fettprocent), muskelmassa, vätskebalans, bukfett och tar fram den faktiska metaboliska åldern med en extremt liten felmarginal. Genom uppföljande mätningar med detta verktyg kan vi därefter tydligt se hur resultaten har förändrats som resultat av den nya livsstilen.
Pris: 395 kr (ca. 30 min inkl. samtal)


Massage för en bättre hälsa!

Massage
Klassisk massage som är en djupgående, avslappnande, förebyggande samt behandlande massageform. Alla behandlingar anpassas efter dina behov och önskemål.
Elevpris hos Sara Forsberg och Hanna Rosell till och med 31 maj 2021
Pris: 390 kr (50 min) 
Ord.pris: 650 kr 
Medlemspris: 520 kr Träning och massage sker i Fysalls träningsstudio/behandlingsrum på Sommarro, adress: Flygfältsvägen 2. Vi kan även vara utomhus beroende på vad dina mål och utmaningar är.
(Det finns omklädningsrum och duschmöjlighet i gymmet.)

Vid intresse och bokning, vänligen maila: malin@fysall.se
Vid frågor kan du även ringa mig.
/Malin Lundqvist - 0763-41 71 04