logga-storutetraning2201506161434455901QwB4IGQF201507061436186762ZTCyt7a5201506161434455997vTUG9Ivscd689461ab

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Läs mer om Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge! Nytt är att vi nu kan erbjuda kostrådgivning och personlig träning online.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Våra utbildningar & tjänster

Fysalls långa kompetens inom arbetsmiljöfrågor ger er möjlighet och hjälp att fokusera på ett långsiktigt och strategiskt hälsoarbete. De insatser som vi gör tillsammans kommer att ge positiva resultat och det kommer att märkas i hur människor mår och presterar i sitt arbete.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Så arbetar vi

Vi sitter allt mer och spenderar allt mer tid vid våra datorer, surfplattor och telefoner vilket i sin tur leder till allt fler får besvär i nacke, axlar och rygg. Man kan även se en ökning i form av stressrelaterade besvär vilket ofta till stor del beror på att vi alltid är tillgängliga och att tiden känns som att den inte räcker till.

När vi kommer ut på ett kundbesök så kartlägger vi alltid tillsammans med kunden just deras specifika behov och börjar sedan där. Målsättningen är att varje arbetsplats ska ha ett naturlig flöde av variationsmöjligheter, avlastning, rörelse och en sund balans däremellan. När vi tillsammans lyckas att skapa detta så kan man direkt se en ökning i både produktivitet, trivsel och hälsa som i sin tur ger förbättrade resultat.

Besöket:
- Vi inleder alltid med att ställa in den befintliga utrustning som finns så att den är anpassad till personen som arbetar på platsen.
- Vi utbildar samtidigt personen i hur de använder sina produkter på bästa sätt för att skapa en så varierad arbetsplats som möjligt.
- Vi provar vid behov ut produkter som kan ge en långsiktig förbättring och installerar dessa på plats så att personen direkt kan börja att använda dem.
- Vi gör alltid en uppföljning efter ca en vecka för att säkerställa att förbättringen blivit bra.