logga-storutetraning2201506161434455901QwB4IGQF201507061436186762ZTCyt7a5201506161434455997vTUG9Ivscd689461ab

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Läs mer om Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge! Nytt är att vi nu kan erbjuda kostrådgivning och personlig träning online.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Våra utbildningar & tjänster

Fysalls långa kompetens inom arbetsmiljöfrågor ger er möjlighet och hjälp att fokusera på ett långsiktigt och strategiskt hälsoarbete. De insatser som vi gör tillsammans kommer att ge positiva resultat och det kommer att märkas i hur människor mår och presterar i sitt arbete.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Fysall, arbetsmiljöfrågor, ergonomi

FYSALL - ergonomi, arbetsmiljö, hälsa & träning:

Vilka är vi och vad gör oss unika?
När det kommer till arbetsmiljöfrågor och ergonomi så finns det otroligt många företag att välja mellan. Fysall AB startades just för att det skulle bli lite enklare att välja en part som faktiskt ser till just era behov och era önskemål och som samtidigt kan hjälpa er att starta igång ett bra systematiskt arbetsmiljöarbete.

Utifrån vårt sätt att tänka så vill vi hjälpa er att skapa en sund och en välfungerande arbetsplats som i sin tur leder till ett ökat engagemang hos medarbetarna och till ett friskare företag.

Läs mer Fysall »

Vad innebär ergonomi?

Ergonomi innebär att anpassa arbetet till människan så att man förebygger risker för ohälsa och olycksfall. Ergonomi består av dessa delar: Variation, avlastning, rörelse och balans.

Sittställning som skapar avlastning, variation, rörelse och balans.

Fysall AB samarbetar med flertalet leverantörer som har avtal både med stat, kommun & landsting men även med flertalet privata företag.

Skicka meddelande

Några av våra tjänster: