Anna Sjöström

Min träningsresa med Fysall började mars 2019, sen dess har jag varit fast. I augusti -19 ledde jag även en träningsgrupp i Molkom. Jag sökte mig till Fysall för jag behövde komma igång igen med träningen efter några års uppehåll från gym.

Det jag älskar med Fysall är att de alltid är utomhus, variationen på träningspassen och den härliga stämningen som blir av gruppen som hejar på varandra! När man jobbar inomhus 8 timmar om dagen är de så skönt att få komma ut och träna i friska luften. Jag har hållt på med hästar och tävlingshoppat i många år innan jag la hästarna och tävlandet på hyllan för 12 år sen. Efter det höll jag periodvis på med styrketräning/gym i ca 8 år.

Jag bor i Vallargärdet tillsammans med min sambo och våra två barn. Lediga dagar spenderas gärna ihop med familjen och numera även i stallet då vi köpt en ponny till våran dotter. Jag har gått Fysalls tränarutbildning och hoppas att jag nu kan hjälpa och peppa fler att ta tag i sin träning och få ett aktivt välmående liv där man kan tycka träning är kul!

Hoppas vi ses i Molkom/Ulvsby! / Anna

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.