Camilla Blomberg

Jag började träna med Fysall Januari 2021 efter att ha vunnit Facebooktävlingen, min lyckans ost. Detta blev startskottet för en mer rörlig vardag i mitt fall och många med mig. Detta koncept passar mig som handen i hansken, vara ute, kunna bestämma själv vilka dagar man ska träna, pepp i facebookgrupp och så kostråd. En sundare livsstil helt enkelt som i en fullproppad vardag kan vara svår att få till.

Jag är utbildad sjuksköterska men jobbar på en smådjursklinik i Ulvsby. Är också utbildat friskis och svettisledare och har haft Medelpass, Styrkepass och Mamma/Barnpass (men över 10 år sedan jag var aktiv tränare där, time flyes).  I min ungdom var jag aktiv i lagidrotter, handboll och fotboll. Jag har också tränat mina tjejer i fotboll. På fredagar har vi friskvårdstimme på mitt arbete och då leder jag ideellt ett pass där, jag har tidigare också lett pass ideellt i Frykåsen där vi bor.

Jag bor på en liten gård i Frykåsen utanför Kil tillsammans med min man och våra tre barn, en katt,  en häst och två hundar.

Fysall har fått mig att vara mer fysiskt aktiv och rörelseglädje i grupp är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Välkomna att hänga på och få en sundare livsstil. Ni kommer inte bli besvikna.

/Camilla

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.