Helene Hermansson

Jag har varit med i Fysall till och från ända sedan Fysall startade. Ibland under åren har jag tänkt att jag hoppar över nästa omgång och tränar på egen hand. Men så fort som omgången börjat och jag sett alla härliga bilder från Fysalls pass på sociala medier, så har jag ångrat mig så oerhört. Träningen på egen hand blir aldrig riktigt lika regelbunden och kvalitativ. Och framför allt inte lika rolig!

De senaste 2 åren har jag varit med VARJE omgång och jag kan nu inte tänka mig en vardag utan Fysall. Efter att jag var med i en omgång av Get In Shape har hela familjen fått ett helt annat tänk kring mat och vi har insett att planering och rätt tänk ger oss bra näringsrik mat på bordet varje dag!

Extra kul kommer det bli nu när jag ska vara med som hjälptränare. Jag hoppas kunna motivera er både under passen, men även om ni tvekar inför nästa omgång eller på er egen förmåga. Fysall har gett mig massa nya kompisar, skratt, träningsglädje och en friskare starkare kropp.

När jag inte tränar med Fysall spelar jag gärna padel, är ute med våran lilla hund i skogen eller hänger med barnen på alla deras fritidsaktiviteter.

Ser fram emot att träffa er! // Helene

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.