Josefine Dedorsson

Jag började att träna med Fysall i januari 2020. Jag hade varit nyfiken och intresserad av Fysall sedan en tid tillbaka men var väldigt tveksam till uteträning året om. Hur skulle det gå att träna ute i kylan och i mörka januari? Men oj vad fel jag hade! Nu är vinterträningen med Fysall, den bästa träningen enligt mig! Tänk hög klar luft, krisp under löparskorna och en stjärnhimmel som man verkligen njuter av, förutom en fantastisk gemenskap och härlig pepp från gruppen.

Jag bor i centrala Kil med man och tre ungdomar. Alla i familjen är väldigt engagerade i föreningsidrott, innebandy, hockey, fotboll, cross, MTB, så min fritid går åt till ledaruppdrag inom dessa sporter och egen träning. Natur och friluftsliv ligger mig också varmt om hjärtat och i omgivningarna runt sjön Fryken åker jag gärna skidor, vandrar, springer eller cyklar MTB.  

Jag har förmånen att få vara hjälptränare för Fysall-grupperna i Kil. Att få vara en del i utvecklingen att våra deltagare ska må lite bättre, bli lite starkare och gladare är fantastiskt härligt!

Att jag fastnat för Fysall är för att jag alltid får så bra och utmanande träningspass, att vi alltid tränar utomhus och på nya platser, men framförallt för alla härliga människor jag möter på träningen! Det ger mig verkligen sann träningsglädje!

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.