Madelén Svärd

” Skapa ett liv du inte vill ta semester ifrån ” Det var mitt i vintern 2018, gnistrande snö, mörkt i princip dygnet runt och bitande kyla… Jag hade ändå anmält mig till Get in Shape med Fysall för att komma igång efter två graviditeter.. Tveksam på vad jag gett mig in på men efter första mötet med Malin och träningsgruppen kände jag ”this is it” Jag älskade det, ute året runt i vinterns gnistrande eller solens värmande med underbart glada medmänniskor!

Det är just detta som Fysall är för mig, rolig träning FÖR ALLA, ÖVERALLT! Ett liv jag inte vill ha semester ifrån!

Jag har spelat handboll och fotboll tidigare och när jag slutade med det saknade jag gemenskapen som jag bara trodde lagidrott kunde ge, tills jag blev tipsad om Fysall. Att under bar himmel, oavsett vilken årstid det är, tillsammans med likasinnade, bli stöttad och peppad till stor variation av träning är helt underbart, för kropp som knopp!

Jag bor i Alster med min make o två döttrar och utöver träningen är det tillsammans med familj och vänner som jag trivs allra bäst.

Jag har tidigare arbetat som ridinstruktör och skid- och snowboardinstruktör och brinner för att ta fram det lilla extra ur varje individ. Jag ser fram emot att peppa och pusha nya som gamla deltagare på vägen mot ett rikare liv!

Hoppas vi ses i någon träningsgrupp framöver, du kommer inte ångra dig! // Madde

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.