Sara Forsberg

Jag började träna med Fysall augusti 2019, då jag var med i en Get in shape utmaning, jag blev förälskad i hela konceptet. Att träna ute är som balsam för själen, att dela träningsglädje och känna gemenskapen med andra är fantastiskt.

Fysall har hjälpt mig att se möjligheter istället för hinder, det är så mycket mer än bara träning. Upplägget gör det möjligt att få till kontinuitet på goda matvanor, träning och annat som hör en välbalanserad livsstil till. Vilket kan upplevas svårt i en fullproppad vardag.

Jag är utbildad Beteendevetare på Karlstads Universitet och till Hälsotränare på Molkoms Folkhögskola. Hälsotränare innefattar personligtränare, rehab- & prehabtränare, kostrådgivare och massör. Jag har tidigare också varit aktiv i lagidrotter framförallt innebandy. Gruppdynamik tycker jag är intressant och tror garanterat att träning i grupp är prestationshöjande.

Att fläta ihop mina utbildningar och tidigare erfarenheter och att se till människans helhet är något jag brinner för. Ser fram emot att få träffa dig och hoppas på att föra vidare min glädje och entusiasm för hur viktig hälsan är.

Hoppas vi ses!

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.