Ulrika Sjöwall

Jag har alltid tyckt om att vara aktiv och röra på mig. Jag har erfarenhet av idrott på elitnivå i form av nästan trettio år i blå/gula färger i bågskyttelandslaget. Med i bagaget från den tiden finns, förutom en och annan medalj på nationell och internationell nivå, träningserfarenhet, jobba mot mål, mental styrka, positiva tänkandet och egenskapen av att se möjligheter – vill man så kan man.

Jag pensionerade mig från bågen 2016 och fann istället löpningen som tagit fart ordentligt där jag utmanar mig själv på alla sätt som går för att tänja på mina gränser. Vilket jag nu som debutant i ”coachingtröjan” hoppas på att kunna förmedla, hjälpa och inspirera er med. Och som nybliven licensierad Endurance Trainer, Konditionsidrott, ser jag verkligen fram emot att få dela med mig av mina kunskaper och ha roliga och utmanande träffar i löparskorna där vi kan inspirera och inspireras av varandra.

I övrigt bor jag i Karlstad med min familj. Mina intressen är allt som får kroppen i rörelse, men mest fokus ligger på löpning där jag jobbar målfokuserat mot uppsatta mål, både tids- och distansmål ligger på årets agenda. Men även högintensiv crossfit, styrka och rörlighet ser jag till att få in på träningsschemat. Allt för att göra löpningen hållbar, rolig och skadefri.

Hoppas vi ses! / Ulrika

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.