logga-storcampo796x515lobby796x515utetraning2

Våra produkter & tjänster

En modern arbetsplats handlar om att hitta en kombination mellan design, avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat arbetsklimat!

Våra produkter & tjänster

En modern arbetsplats handlar om att hitta en kombination mellan design, avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat arbetsklimat!

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Italy Challenge - Träningsresa Sanremo hösten 2020

Välkommen med på en resa till Sanremo, en stad i provinsen Imperia och området Ligurien. Mellan berg och hav har staden central roll mitt i den så kallade blomsterriviäran.
Med sitt gynnsamma klimat har staden förutom välkänd turistort också länge tjänat som kurort.
Staden bjuder på utmärkta träningsmöjligheter , härliga bad , en värmande sol, samt utmärkt shopping och alldeles fantastisk mat.

I vacker Italiensk miljö och natursköna omgivningar tränar vi funktionell träning på förmiddagarna och njuter av Italien med trevligt sällskap på eftermiddagarna.
Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många möjligheter för både kropp och själ.
Vi väcker träningsglädjen till liv och ger dig inspiration att komma igång med ett mer aktivt liv eller, om du redan är igång, hjälper vi dig att utveckla din träning.
Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet då träningen anpassas.

Så fyll på din energi inför en lång vinter med en fantastisk träningshelg i Sanremo med god mat och trevligt sällskap.
Vad kan egentligen bli bättre? 

Ta med din partner, ditt kompisgäng, mamma/pappa eller kollegorna och njut av rolig träning, god mat och en skön avkoppling tillsammans med oss.

Villaggio Dei Fiori erbjuder boende med gratis WiFi och en saltvattenpool utomhus, bara 5 minuters bilresa från Sanremos centrum och casino. Anläggningen ligger precis vid havet på den liguriska kusten.

Här bor du i en bungalow/villavagn omgiven av pinje- och eukalyptusträd. Varje bungalow har en uteplats, platt-tv och alla resenärer har varitt dubbelrum som man delar med sin resepartner. Dessa dubbelrum som kan vara del i bungalow har alla ett eget badrum med gratis toalettartiklar. Vissa boenden har även ett pentry som då delas av de rum som hör till den bungalow.

Från boendet kan du med fördel cykla eller gå längst med den fanstatiska cykelvägen som löper längst medelhavet många, många mil bort.
Restaurangen serverar lokala rätter och medelhavsmat. Här finns även möjlighet för den som vill att lära sig att göra äkta italiensk pesto. 

Flygplatsen Nizza Côte d'Azur ligger 65 km från Villaggio Dei Fiori. Flygplatstransfer ingår i resan.
Staden Ospedaletti ligger bara ett par minuter bort med bil. Omgivningen är utmärkt för utflykter och aktiviteter som vandring och cykling.

All träning kommer att ske nära boendet.

Detta ingår:

 • Flyg SAS: Arlanda-Nice tur & retur
 • 4-stjärnigt boende, 3 nätter, Villaggio Dei Fiori
  Del i bungalow med eget dubbelrum inkl. eget badrum
 • Transfer tur & retur Nice-Sanremo
 • Frukost alla dagar
 • Gemensam middag alla dagar (ex. dryck)
 • Med på resan har ni tillgång till personlig tränare/kostrådgivare/hälsocoach
 • 5 st träningspass inkl. bl.a. Tabata, cirkelpass, boxning mm.
  Vi tränar under förmiddagarna och njuter av allt det som Italien har att erbjuda från lunch och framåt
 • Goodiebag med bl.a en tröja och våra härliga mini bands
 • Turistskatt

Under våra två hela dagar, en eftermiddag/kväll och en förmiddag kommer det att finnas tid för den som vill att göra ett besök i Nice eller i Monaco. Det går bussar dit för den som önskar.
Vi rekommenderar att strosa runt i Sanremo och njuta av fantastisk shopping, mysiga gator och torg eller varför inte ta en picknick vid havet.  
(Detta är bara några förslag på aktiviteter för de som vill. Det finns tid att göra egna avstickare eller så är man med gruppen och gör aktiviteter tillsammans. Det kommer också att finnas möjlighet att hyra cyklar för de som vill ta en härlig cykeltur en av eftermiddagarna.)BOKA TIDIGT ERBJUDANDE: 8 595 :- per person inkl. moms i del i dubbelrum/bungalow.
Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2020.

Priset för denna denna weekend är: 9 395:- per person inkl. moms i del i dubbelrum/bungalow.
Inkl.
incheckat bagage på 23 kg och platsreservation på flyget. Vi flyger med SAS. 
Tid för utresa den 24 September: Arlanda-Nice 06:40-09:45
Tid för hemresa den 27 September: Nice-Arlanda 13:20-16:20

KÖP DIN PLATS:
Ange: Personnummer, mail, vem du reser/delar rum med, storlek på tröja, och om du har några övriga önskemål/allergier.

Anmälan är öppen och du köper din plats här och betalar resan med kort eller via Klarna där du har möjligheten att delbetala din resa.
Se över din hemförsäkring så att den täcker ev. sjukdom mm.

Anmälan är bindande och om avbokning sker efter den 1 juni så är avbokningsavgiften 65 % av kostnaden för resan den totala resan. 
Efter den 20 juli är avbokningsavgiften 100 %. 
Begränsat med platser!

OBS! Programmet är vägledande och ändringar i ordningsföljden kan förekomma. Information om det slutliga dagsprogrammet lämnas vid ankomsten till destinationen.