logga-storutetraning2201506161434455901QwB4IGQF201507061436186762ZTCyt7a5201506161434455997vTUG9Ivscd689461ab

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Läs mer om Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge! Nytt är att vi nu kan erbjuda kostrådgivning och personlig träning online.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Våra utbildningar & tjänster

Fysalls långa kompetens inom arbetsmiljöfrågor ger er möjlighet och hjälp att fokusera på ett långsiktigt och strategiskt hälsoarbete. De insatser som vi gör tillsammans kommer att ge positiva resultat och det kommer att märkas i hur människor mår och presterar i sitt arbete.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Våra tränare i Fysall Challenge

Malin Lundqvist
Jag har arbetat de senaste 15 åren med att förbättra företags arbetsmiljö och hälsa genom att hjälpa dem att ergonomiskt anpassa arbetsmiljön och utbilda användarna i både arbetsställning och rörelse.
Jag har haft många lyckade tränings challenge under snart 2 år med flera solskenshistorier.
Jag tror på ett välbalanserat liv där tid för vila, arbete, familj, hälsosam kost och fysisk aktivitet är i balans.
Jag är utbildad NLP-Coach, Lic. personlig tränare, löparcoach och är Livsstilsrådgivare som innefattar kostrådgivare, hälsoinspiratör och kunskap inom beroendeproblematik.

Jag brinner för att skapa en välbalanserad livsstil!
/Malin

Jane Grützelius
Är en av alla deltagare från Malins Lundqvist utmaningar i Fysalls regi. Jag sökte mig hit efter några års uppehåll med träningen. Ville hitta tillbaka kraft och motivation i livet.
Det har varit underbart att väcka kroppen styrke-, konditionmässigt men framför allt mentalt.
Min historik inom träningen är 13 år som aerobicinstruktör på olika gym. För mig har gruppträningen givit en enorm återfunnen glädje i träningen. Jag har en idrottsledarutbildning i grunden och brinner för coachning, pepp och rörelseglädje.
I övriga vardagen är jag stylist/frisör. Jag kommer vid speciella tillfällen att hjälpa Fysalls deltagare med färg, form och stil.

Engagemang och driv är naturligt i det privata samt yrkeslivet. Den egna träningen är där jag rensar och laddar för dagens utmaningar.
/ Jane

Veronica Nevrell
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar träning och allt gott det gör för kroppen!
– Att röra på sig gör otvivelaktigt att man mår bra och får energi för att klara den ibland tuffa vardagen.
Jag älskar att variera träningen och att inspirera till olika former av träning.
Det finns helt klart en skojig träningsform för alla.
Jag har haft diabetes typ 1sedan 1989. På den tiden avråddes diabetiker från att träna men jag upptäckte att träning går det inte att leva utan och att det finns många sätt att få träning att fungera oavsett vad man har för hinder.
Jag är utbildad instruktör, diplomerad löpcoach personlig tränare med inriktning på holistisk hälsa.
/Veronica

Veronika Ovén
Jag har tre barn och gift med Patrik.
Mitt intresse för träning, och då främst styrketräning, började hösten 2012 efter att jag fått mitt andra barn. Kroppen var trött, sliten och tung.
Jag började styrketräna fyra gånger i veckan för att känna mig starkare och slippa ha ont. Ganska snabbt kände jag mig starkare, inte bara i kroppen, utan även mentalt. Och det måste jag ändå säga var den största vinsten bortsett från en stark och frisk kropp, en stark och frisk hjärna.

Så, jag tränar för kroppen och knoppen. För hjärtat och för själen.
/Veronika