HEMSIDA_Fysall huvudbild_2021(1)

Våra tränare i Fysall Challenge

Malin Lundqvist
Jag har arbetat de senaste 18 åren med att förbättra företags arbetsmiljö och hälsa genom att hjälpa dem att ergonomiskt anpassa arbetsmiljön och utbilda användarna i både arbetsställning och rörelse. 
Jag har haft många lyckade tränings challenge under många år med flera solskenshistorier.
Jag tror på ett välbalanserat liv där tid för vila, arbete, familj, hälsosam kost och fysisk aktivitet är i balans.
Jag är utbildad NLP-Coach, Lic. personlig tränare, löparcoach och är Livsstilsrådgivare som innefattar kostrådgivare, hälsoinspiratör och kunskap inom beroendeproblematik. Jag har också läst idrottsvetenskap på Karlstads Universitet och gått flertalet kurser så som löparcoach, 3D-tränare, EBP viktreglering, EBP rygg mm. 

Jag brinner för att skapa en välbalanserad livsstil!
/Malin

Sara Forsberg
Jag började träna med Fysall augusti 2019 efter att ha blivit tipsad om att det skulle passa mig. Visst gjorde det det, jag blev förälskad i hela konceptet. Att träna ute är som balsam för själen och så skönt efter en dag framför datorn på jobbet.

Fysall har hjälpt mig att se möjligheter istället för hinder. Jag tycker upplägget gör det möjligt att få till kontinuitet på goda matvanor och träning. I en fullproppad vardag kan det annars vara svårt.
Jag känner mig alltid fylld av energi, glad och stark efter ett träningspass.
Jag är utbildad beteendevetare och har varit aktiv i lagidrotter framförallt innebandy. Gruppdynamik tycker jag är intressant och jag tror garanterat att träning i grupp är prestationshöjande.

Efter att ha gått Fysalls tränarutbildning ser jag nu fram emot möjligheten att föra vidare min glädje och entusiasm för hur härligt träning kan vara.

Jag bor i Stodene tillsammans med min man och våra två döttrar. Jag älskar att umgås med nära och kära och göra saker som fyller en med bra energi.
Hoppas ni vill komma och träna med oss på Fysall, ni kommer inte att ångra er!
/Sara

Lina Westberg
Jag har vart en av deltagarna i Fysall Challenge i olika grupper sedan januari 17. Jag sökte mig till Fysall efter några år av dålig träningsaktivitet. Vad det gäller träning så blev jag en typ av periodare efter att jag slutat spela innebandy. Jag testade olika träningsformer, gav allt i perioder och däremellan blev det inget. Jag hittade aldrig en träningsform jag tyckte om som blev en naturlig del av min vardag. I Fysall hittade jag däremot min grej och som jag älskar det! Kombinationen av att träna utomhus i grupp och den stora variationen på träningen gör att man hela tiden känner sig motiverad.
Jag har gått Fysalls tränarutbildning så nu ska det bli så kul och spännande att även få stå på andra sidan och förhoppningsvis kunna peppa er att känna den glädje och energi som träningen och gemenskapen i Fysall ger.

I övrigt så bor jag på Hammarö tillsammans med min sambo och vår hund (som jag också tycker om att träna) och arbetar 3-skift som operatör på Stora Enso Skoghall.
/Lina

Sara Klein
Jag är en av deltagarna i Fysall Challenge sedan januari 19. Efter många år av stillasittande och några misslyckade
försök att få en bättre fysik och ett välbalanserat liv anmälde jag mig till Fysall.
Efter första veckan kände jag att det var detta jag hade letat efter.
I Fysall fick jag olika träningsformer, nya vänner och en medvetenhet kring mat.
Det som denna gången fick mig att fortsätta med träningen var gruppsammanhållningen och att det var alltid några som väntade på att jag skulle komma.
Efter varje träningstillfälle kände jag mig piggare och gladare.
Malin har nu gett mig möjligheten att få gå Fysalls tränarutbildning.
Jag kan nu hjälpa er att få ett välbalanserat liv med mycket rörelse och glädje.

Jag bor med min familj på stockfallet, när jag inte tränar eller jobbar spenderar jag gärna min tid i stallet.
Hoppas att vi ses! /Sara

Lisa Pettersson
Jag kommer från Sunne. Jag pluggar idrottsvetenskapligt program med inrikting idrottscoaching på Karlstad universitet. Har nu läst 2,5 av 3 år.
Jag har alltid varit intresserad av idrott och hälsa därav började jag läsa detta program. På min fritid spelar jag fotboll, handboll och gymmar.
Jag är en empatisk och lättsam person som bryr mig om mina medmänniskor. Jag är positiv och hjälpsam och har alltid nära till skratt. 

Jag kommer att hålla i träningsgruppen i Sunne
Hoppas att du vill vara med! / Lisa

Helena Wiktelius
Jag har jobbat både som instruktör och som idrottslärare.
Men efter barn och skador så blev det något år av långsamhets träning där jag försökte hitta en mer balanserad livsstil, men jag insåg att inte ens jag, en gammal medel och långdistans löpare med ett SM guld i bagaget klarade av att träna bra på egen hand. När jag 2017 kom i kontakt med Fysall hittade både kroppen och knoppen inspiration, motivation, ja tom vinnar skallen fick nytt liv. Att vara utomhus i ur och skur ger en också den där välbehövliga dosen av frisk luft, och helt ärligt natur eller en dunkade gym sal, valet för mig är enkelt. De ställen vi väljer att träna på är också riktiga pärlor och varierande vilket gör det så mycket roligare och det blir ett skönt överrasknings moment varje träningspass.
Det handlar ju aldrig om hur man har det, utan hur man TAR det, jobbigt men sant. Genom att vi tränar i grupp så kan man alltid räkna med även de dagar som är tunga att det finns någon annan härlig deltagare som ger en den där high five och ett peppande tillrop.
Mitt motto är att livet inte bara skall levas, det ska UPPLEVAS. Med en stark knopp och kropp blir dessutom livet mycket roligare att uppleva. Hoppas vi ses och får dela upplevelse. Delad glädje, dubbel glädje. / Helena

Christina Stenstrand
Jag har under det senaste året varit deltagare i Fysall Challege. Det jag har uppskattat allra mest hos Fysall är kombinationen av att träna utomhus samt att upplägget är enkelt och lätt tillgängligt. Alla ska kunna träna utifrån sin förmåga och förutsättning.
För mig handlar träning om att må bra i kroppen. Träningen är en livsstil snarare än en tävlingsprestation.
Som deltagare har vi tränat tillsammans på olika platser runt om i Karlstad och Hammarö. Några av dem har jag inte känt till sedan tidigare eller har kopplat till träning. Variationen gör att det sällan blir enformigt eller tråkigt.

Jag är bosatt i Karlstad tillsammans med familjen. Våra gemensamma intressen är träning, resor och gärna skidåkning under vinterhalvåret och du kan säkert träffa oss i någon av innebandyhallarna.
Jag har sedan tidigare en erfarenhet som gruppträningsinstruktör och ser nu fram emot att ge dig massor av engagemang och träningsinspiration! / Christina

Emma Bengtsson
Bor i Kristinehamn och älskar rörelse och träning! Det är även i Kristinehamn jag kommer hålla i träningar. Jag har sedan jag var liten tränat friidrott och gör det fortfarande sporadiskt, men nu tränar jag mer på känsla och vad jag känner för just för dagen. Styrketräning, löpning och längdskidåkning är några olika träningsformer jag brukar träna, men träning i grupp ger så mycket mer med glädje och kämparglöd tillsammans viket gör att jag tycker att det är kul att både vara en del av och leda grupper.

Redan under gymnasiet valde jag idrottsprogrammet (nu kallat NIU) och nu studerar jag idrottsvetenskap med inriktning idrottscoaching på Karlstads Universitet där jag sommaren 2020 tar examen. Att alla ska få chansen att upptäcka glädjen och energin som fås av träning tycker jag är självklart, därför är mitt viktigaste mål med mina träningar att alla ska få känna att de blir starkare, uthålligare och mår så mycket bättre!
Att nu få möjligheten att leda Fysall i Kristinehamn ska bli otroligt roligt och spännande! / Emma

Jonas Taheri Wiik
· Osteopat (5-års universitetsutbildning)
· Dipl. Massageterapeut
· Utbildning i Basmedicin. (Motsvarar 3 terminer medicinutbildning)
· Personlig Tränare
· Fystränarutbildning för alpina skidåkare (Bosön)
· Utbildad tennistränare (Har jobbat som tennistränare i flera år)
· Utbildad skidlärare (Har arbetat som skidlärare flera säsonger både i Sverige och Norge)
· International Padel Coach
· Har varit ansvarig medical/fysio för proffstävlingar i tennis.
· En termin på sjukgymnastutbildning i USA.

Jag är en värmlänning som efter gymnasiet drog ut med kappsäcken i 17 år, tills jag återigen återvände till Värmland och Karlstad. Tillbaka kom jag med erfarenheter och utbildningar av olika slag. De sista 10 åren innan jag kom tillbaka bodde jag i Göteborg. Där utbildade jag mig till massageterapeut samt osteopat. Jag hade även en egen klinik i flera år samtidigt som jag jobbade som tennistränare. Detta gjorde att jag kom i kontakt med och behandlade många tennisspelare såklart, där ni kanske känner igen Joakim "Pim-Pim" Johansson, Robert Lindstedt och Robin Söderling. Alla har spelat på högsta nivå runt om i världen. Även Sävehof handboll har jag jobbat med, tillsammans med deras ansvariga sjukgymnast.

Förutom detta har jag träffat och åkt skidor med Anja Person och Ingemar Stenmark när jag jobbade som skidlärare i Tärnaby.

En del kanske tycker detta är skryt...men om jag får välja själv och skryta om mina främsta erfarenheter, så är det två medaljer i Veteran-SM i tennis. Men att komma trea i skidlärar-sm i puckelpist på telemarkskidor, det är jag stoltast över 

Att jag nu börjar behandla på Fysall känns riktigt spännande. Misstänker att alla tränande i grupperna inte är helt bekymmersfria, och att ni kanske inte kan utföra alla övningar under träning. Tanken med vårt samarbete är då att ni kan besöka mig om ni vill, och vi förhoppningsvis kan lista ut vad problemet är som orsakar besväret. Och att jag sedan kan ha en dialog tillsammans med er tränare om vad ni exempelvis skulle kunna göra istället under er träning.

Hoppas vi ses! // Jonas 

Weronica Johansson
När jag fick höra om Fysall blev jag otroligt nyfiken och redan efter första träningen visste jag att det var detta jag letat efter.
Jag har sedan barnsben varit aktiv inom olika idrotter och så länge jag kan minnas har jag brunnit för idrott och hälsa och har bland annat utbildat mig till idrottsmassör, kostrådgivare och hälsoinspiratör. 
Jag är egenföretagare och driver lite olika verksamheter inom mat och ekonomi.

Jag är bosatt i Klässbol tillsammans min man, två barn och hund.
Att nu få möjligheten att leda Fysall i Arvika ska bli otroligt roligt och spännande!

Hoppas vi ses! /Weronica

Anna Sjöström
Min träningsresa med Fysall började mars 2019, sen dess har jag varit fast. I augusti -19 ledde jag även en träningsgrupp i Molkom.
Jag sökte mig till Fysall för jag behövde komma igång igen med träningen efter några års uppehåll från gym. Det jag älskar med Fysall är att de alltid är utomhus, variationen på träningspassen och den härliga stämningen som blir av gruppen som hejar på varandra! När man jobbar inomhus 8 timmar om dagen är de så skönt att få komma ut och träna i friska luften. Jag har hållt på med hästar och tävlingshoppat i många år innan jag la hästarna och tävlandet på hyllan för 12 år sen. Efter det höll jag periodvis på med styrketräning/gym i ca 8 år.
Jag bor i Vallargärdet tillsammans med min sambo och våra två barn. Lediga dagar spenderas gärna ihop med familjen och numera även i stallet då vi köpt en ponny till våran dotter.
Jag har gått Fysalls tränarutbildning och hoppas att jag nu kan hjälpa och peppa fler att ta tag i sin träning och få ett aktivt välmående liv där man kan tycka träning är kul!
Hoppas vi ses i Molkom/Ulvsby! / Anna

Ulrika Sjöwall
Jag har alltid tyckt om att vara aktiv och röra på mig. Jag har erfarenhet av idrott på elitnivå i form av nästan trettio år i blå/gula färger i bågskyttelandslaget.
Med i bagaget från den tiden finns, förutom en och annan medalj på nationell och internationell nivå, träningserfarenhet, jobba mot mål, mental styrka, positiva tänkandet och egenskapen av att se möjligheter – vill man så kan man. Jag pensionerade mig från bågen 2016 och fann istället löpningen som tagit fart ordentligt där jag utmanar mig själv på alla sätt som går för att tänja på mina gränser. Vilket jag nu som debutant i ”coachingtröjan” hoppas på att kunna förmedla, hjälpa och inspirera er med.

Och som nybliven licensierad Endurance Trainer, Konditionsidrott, ser jag verkligen fram emot att få dela med mig av mina kunskaper och ha roliga och utmanande träffar i löparskorna där vi kan inspirera och inspireras av varandra.

I övrigt bor jag i Karlstad med min familj och jobbar som grafisk formgivare på TAG reklam. Mina intressen är allt som får kroppen i rörelse, men mest fokus ligger på löpning där jag jobbar målfokuserat mot uppsatta mål, både tids- och distansmål ligger på årets agenda. Men även högintensiv crossfit, styrka och rörlighet ser jag till att få in på träningsschemat. Allt för att göra löpningen hållbar, rolig och skadefri.

Hoppas vi ses!/ Ulrika

Veronika Olsson
Jag började träna med fysall vinter 2018 och jag fastnade genast, känslan av att träna utomhus i alla väder och i grupp är fantastiskt. Jag gillar verkligen att alla kan vara med. Varierad träning för alla muskelgrupper och man jobbare efter sin egna förmåga. Att man gör det tillsammans i grupp är ett stort plus man får nya vänner och det är alltid härlig stämning på passen.

När jag inte tränar med fysall så umgås jag med min man och våra 2 barn, vänner och familj.

Jag har nu gått fysalls ledarutbildning och längtar efter att få ha träningspass med alla nya och gamla deltagare att få fler att få den magiska känslan som man känner efter ett utomhuspass en solig sommarkväll eller en krispig vinter kväll.

Jag kommer att leda grupperna i Skattkärr. Hoppas att vi ses!/ Veronika

Sandra Olsson
Jag är en elitidrottande längdskidåkerska född och bosatt i Torsby, som hela mitt liv sysslat med idrott. Jag brinner för att vara ute i naturen och träning. Därför valde jag att utbilda mig till personlig tränare 2019, för att ha möjlighet att även kunna hjälpa andra till att hitta glädjen till motion och hälsa. Utbildningen var lärorikt och givande på många plan och nu ser jag fram emot att få sprida träningsglädje, och att få se andra utvecklas och även möjligheten att peppa varandra under gruppass.

När jag inte tränar, är på läger eller tävlingar tycker jag om att umgås med nära och kära. Elitsatsning inom en idrott kräver mycket tid, men att ha möjligheten att få jobba för Fysall med gruppass känns jätteskoj att ha vid sidan av min egna satsning.

Så hoppas vi ses i Torsby!/Sandra

Per Sjöström
Jag är ny tränare inom Fysall AB. Jag har varit grupp-instruktör i box och högintensiva pass i över 15 år på träningscenter i Karlstad. Kampsport, styrke- och konditionsträning har varit en stor del av mitt liv både som utövare och tränare. Jag älskar verkligen att träna och vara aktiv! Med åren har jag förstått mer och mer vad viktigt det är med rörelse och fysisk aktivitet. Det ger en överförbar energi till allt annat i livet och på så vis blir man en mkt piggare och mer harmonisk filur.

Jag har tidigare studerat idrottsvetenskap samt fysiologi & anatomi på Karlstads universitet.
Jag är utbildad PT via Eleiko, har genomgått en tränarutbildning via Budo & Kampsportsförbundet steg 1-3 samt är vidareutbildad inom bl.a. mobilitet.

Jag ser verkligen fram emot att träna, skratta och kämpa tillsammans med er och förhoppningsvis ska jag med min erfarenhet kunna bidra med en hel del roliga pass!/Per

Madelén Svärd
”Vi ska springa 5 km” Jag hör orden och tänker va? Vi skulle va?l köra styrka i utegymmet.. (de som känner mig vet att jag inte älskar förändringar) Axlarna sjunker ihop men jag tänker ändå okej, jag orkar förhoppningsvis hänga med o jogga 5 km.. Hur kunde jag tro att vi ”BARA” skulle springa 5 km.. Parvis kämpade vi oss igenom 5 km o lite till, med ruscher, burpees, gummiband som motstånd i olika former och vet ni vad; JAG ORKADE!! Och det va skitkul!!

Jag heter Madelén och texten ovan är ett av mina första möten med Fysall våren 2018 och det är just detta som Fysall är för mig, rolig träning FÖR ALLA, ÖVERALLT!
Jag har spelat handboll och fotboll tidigare och när jag slutade med det saknade jag gemenskapen som jag bara trodde lagidrott kunde ge, tills jag blev tipsad om Fysall.
Att under bar himmel, oavsett vilken årstid det är, tillsammans med likasinnade, bli stöttad och peppad till stor variation av träning är helt underbart, för kropp som knopp!

Jag bor i Alster med min make o två barn och utöver träningen är det tillsammans med familj och vänner som jag trivs allra bäst.

Jag har tidigare arbetat som ridinstruktör och skid- och snowboardinstruktör och brinner för att ta fram det lilla extra ur varje individ. Nu har jag fått äran att gå Fysalls tränarutbildning och bli en del av Fysall Challenge och ser fram emot att peppa och pusha nya som gamla deltagare på vägen mot ett rikare liv! Hoppas vi ses i någon träningsgrupp framöver, du kommer inte ångra dig! // Madde

Peter Olsson
41 år
185 cm
79 kg
45 i skostorlek

Boende på stockfallet i karlstad med Sambo & 2 barn. Jobbar som säljare & Discjockey.

Idrotten har alltid legat mig varmt om hjärtat främst innebandy där jag har varit aktiv under 3 decennier. Men på senare år har jag lagt mer tid på löpning. Med både halvmaraton & marathon som lopp. Men motivationen går upp och ner. Har man inga lopp inplanerade så blir det lätt att man tänker ”jag tränar imorgon istället” och så går veckorna väldigt snabbt innan man knyter på sig skorna igen.

När jag hörde att Fysall skulle starta med löpargrupp var jag inte sen att anmäla mig.
och nu har jag fastnat helt. Att träna i grupp gör att man orkar krama ur det där lilla extra.

Jag är hjälptränare i löpgrupp medel och ser fram emot att få peppa andra till att nå sina mål. Oavsett om det är att få snabbare tider eller kunna springa längre distanser. Tillsammans kommer vi uppnå detta. För man blir starkare i grupp.

- Kliv kliv överlev! // Peter

Hanna Rosell
Efter många år av träning på gym blandat med olika pass, så kändes det aldrig riktigt som min grej. Tanken av att träning är bra för mig gjorde att jag ändå gick dit och fick min träning gjord.

Men efter att ha blivit introducerad för Fysall var jag fast. Vilket koncept, vilken kämparglöd man såg hos alla andra, de peppande orden man fick längs vägen var ren magi. Vilken lycka! Jag hade hittat rätt. Nu äntligen har jag glädjen, energin och alltid en skön känsla i kroppen på väg till träningarna.

Jag började träna med Fysall i mars 2020. En omgång i get in shape, det var det bästa jag gett mig själv på väldigt länge.
Pannbenet var med mig och gjorde att jag nådde mitt mål, samtidigt som jag hade kul under resans gång.
Känslan av att kunna ge någon annan det jag kände och uppnådde vore fantastiskt.
Att peppa, stötta och vägleda andra. Gemenskapen man får med alla är så häftig.

Med start i augusti kommer jag läsa till hälsotränare. Vilket jag ser mycket fram emot. Det kommer ge mig mycket kunskap att bidra med under våra pass tillsammans.

Jag bor på hammarö med min sambo och två barn. På min lediga tid prioriterar jag familjen, vänner och återhämtning.
Tränar gärna tillsammans med familjen och åker iväg på olika utflykter och aktiviteter.

Ser fram emot att träna tillsammans med er // Hanna

Viktoria Berg
Glad, positiv, energifylld, pratglad, optimist javisst, dessa ord är en snabb sammanfattning av hur och vem jag är. 35 år gammal (eller ung). Inom sport och träning har jag testat det mesta då min nyfikenhet på livet alltid fått mig att vilja prova mer. Det som dock får min energi att flöda lite extra är boxning. Träningsmässigt har större delen bestått av gymande och hästar. En riktig stalltjej och då fick de bli gym för att få tiden att räcka till.
Jag är även ledare i barngymnastik, bamsegympa och truppgymnastik. Utbildad i bamsegympa, gymnastik bas. Detta intresse kom med mina barn, en bonusdottern på 10 år och en dotter på 3 år.

Hur jag hamnade i Fysall?
Det kom en tid i livet då träningsglädjen försvann och det var då jag mötte Fysall (efter ett flertal år av absolut INGET).
2019 var året då jag fick uppleva något unikt, en inspiration och självkänslo-boost jag inte visste man kunde få på så kort tid. 60 dagars challenge med Fysall och jag var fast! Att alltid få vara utomhus var verkligen så mycket bättre än jag kunde tro. Frisk luft kan ibland vara svårt att hinna med och detta va en perfekt kombination.
Det som imponerar mest på mig är Fysalls anda som gör att alla känner sig välkomna utan och med tidigare träningserfarenhet. ALLA tränar utifrån sin förmåga och alla hejar på, ledare som deltagare. En teamkänsla utöver de vanliga, gissa om jag ville vara en del av detta?
Jag har alltid brunnit för att utveckla och pusha andra. Det är lätt att tappa tron sig själv med tanke på alla krav runt om oss. Att få komma ut och träna tillsammans och peppa varandra gav mig känslan tillbaka. Nu vill jag föra vidare den känslan, känslan som jag fick tillbaka av Fysall. Med min tränarutbildning med Fysall så är jag nu redo för uppdraget! 
Hoppas vi ses! // Viktoria Berg

Ebba Boström
Jag kom i kontakt med Fysall för första gången våren 2020. Jag har tidigare varit aktiv i olika lagidrotter, främst innebandy. Efter att ha slutat med innebandyn försökte jag att hitta en ny träningsform som skulle passa mig lika bra som innebandyn gjorde. Det var inte det enklaste då det är svårt att pusha sig själv.

Efter första passet med Fysall kände jag direkt att jag hade hitta min nya träningsform. Det jag uppskattar mest med Fysall är den härliga gemenskapen, att vi tränar ute och att man alltid får motivation till träning. Jag tror på att träna i grupp, man hjälper då varandra att orka lite mer och såklart har min vinnarskalle väckts till liv igen. En vinnarskalle som pushar mig själv att orka mer och som hjälper mig att hålla igång min träning och mina mål.

Det är viktigt för mig att träning är något roligt och inte något måste. Den känslan känner man med Fysall genom att alla tränar utifrån egen förmåga och dagsform.

Jag har nu gått Fysalls tränarutbildning och kan hjälpa er med era mål och vägen till ett välbalanserat liv.
Jag hoppas att just DU vill komma och träna med oss, du kommer inte ångra dig.

För övrigt är jag 19 år, bor och är uppvuxen i Molkom men inom kort blir jag en Karlstadsbo. När jag inte tränar eller jobbar så gillar jag att umgås med vänner och resa när tillfället ges.

Vi ses! // Ebba

Mimmi Backman
Utbildad Hälsotränare där bland annat Personlig Träning, Massör, kostrådgivare och Coachande samtalsmetodik ingick.
I grunden är jag kock och har jobbat med det i 10 år, så kärleken till mat är stor!
Men jag har också en stor passion och glädje fo?r hälsa,tra?ning och människor i helhet! Tycker väl egentligen om all typ av rörelse som genererar till styrka, rörlighet och kroppskontroll!!
I barndomen var jag hästtjej och när jag var 17 år började jag träna på gym.
För 4 år sedan började jag intressera mig för sambandet mellan kost, träning och hälsa/mående i allmänhet.
Genom träning vill jag försöka hjälpa människor att hitta till glädje, hållbarhet, gemenskap & på ett lekfullt, utmanande, stärkande sätt få just DIG att må bra genom en aktiv livsstil.

Jag hoppas att vi ses // Mimmi

Jonas Persson Planefors
Jag började i Fysall hösten 2018 efter en period där jag tränat av och till. Efter första omgången var jag fast, det blir nästan som ett beroende, och jag har varit med sedan dess.
Möjligheten att träna utomhus, på varierade platser tilltalade mig och att träna i grupp är något som jag saknat från innebandytiden.

Det jag tycker är fantastiskt med att träna i Fysall är att alla kan jobba efter egen förmåga. Alla är inte på samma ställe i sin träning med det spelar ingen roll. Man hjälper och pushar varandra i grupperna ändå.

Nu ska även jag få chansen att hjälpa er på vägen att nå ert mål.
Hoppas jag får se er på något av alla de olika passen som finns framöver!
// Jonas

Elisabeth Styffe 
Jag såg att det fanns 2 platser kvar till en tra?ningsresa till Italien som Fysall anordnade 2018. Anmälde mig omedelbums. Det visade sig vara ett av mitt livs bästa spontana infall.

Jag var helt oförberedd på att Fysall skulle förändra mitt liv. Har alltid tränat, men att träna utomhus i grupp i olika helt sagolika miljöer som tar andan ur en tidvis, förrändrade mig där och då. Jag bytte bekväma, varma gym mot träning utomhus i alla väder.

Mixen av utmanande träning med fantastiska miljöer och ljudet av naturen ger energi, ökad muskelstyrka och harmoni. En massa spännande möten med nya människor fyllda av upplevelse, firande av segrar och skratt. Har älskat varje minut.

Jag älskar det Fysall står för:
- en balanserad livsstil
- att alltid utgå ifrån vem du är och vilka förutsättningar du har. Du blir sedd, coachad och uppskattad för att du är du
- Varierad träning i idyllisk, trolsk och ibland krävande natur
- Möten med härliga människor som ger energi och många gånger även träningsvänner/vänner för livet

Glad över att vara en del av det, både som deltagare i flera grupper och hjälptränare.
Hoppas att vi ses! // Elisabeth

Therese Danielsson
Jag älskar träning och hälsa.
Jag arbetar som sjuksköterska och har varit utbildad sedan 2015.
I juni 2020 så blev jag även certifierad och licensierad personlig tränare, certifierad kostrådgivare och massör.
Hälsa och välmående är något som jag anser som viktigt och vill gärna hjälpa andra människor att må bättre.
Jag är just nu aktiv inom innebandy och jag tränar regelbundet på gym där styrketräningen de senaste åren växt till ett stort intresse.

Jag är ofta ute på promenader med min hund, gärna mer avskilt nära till skogen så Fysalls koncept med gruppträning utomhus kommer verkligen passa mig.

Hoppas vi ses i Munkfors! //Therese Danielsson

Hanna Christiansson
Jag har varit en av deltagarna i Fysall Challenge sedan augusti -19, jag blev tipsad av några kollegor att prova och jag var fast efter första träningen! Att få vara ute och träna efter en dag på jobbet känns otroligt befriande och att få göra det tillsammans i grupp ger så otroligt mycket energi!
Mitt mål sedan ca 2 år tillbaka är att vara mitt starkaste jag vid 40 (bara 1 månad kvar!) och tack vare Fysall Challenge kommer jag nå det.
Träning och rörelse har alltid varit en stor del av mitt liv, jag har en bakgrund inom dans och är utbildad Friskvårdskonsulent. Nu har jag fått möjligheten att få vara med som hjälptränare i några av de grupper som startar i januari, en fantastiskt rolig utmaning och jag ser fram emot att få vara med och skapa träningsglädje tillsammans med gamla och nya deltagare!

Jag bor i Forshaga med min sambo, våra tre barn och hund. Våra lediga dagar spenderar vi helst tillsammans ute i naturen och försöker ta oss ut i skogen så ofta vi kan.

Hoppas att vi ses! // Hanna

Lovisa Bergström
Jag har varit med i Fysall sedan Mars 2020. Redan från start kände jag att detta var något för mig!
Har sedan jag varit liten spelat olika sporter och alltid tyckt att träning varit rolig. Men sedan jag slutade med lagsport har jag inte riktigt hittat min grej inom träning, förrän jag hamnade i Fysall!
Teamkänslan, träning ute och glädjen fick jag i och med min medverkan. Är väldigt glad att jag blev tipsad om Fysall och har svårt att släppa det. 

Jag har nu gått Fysalls tränarutbildning och ser fram emot att vara med som hjälptränare och sprida den positiva energi och glädjen som jag får från träningen i Fysall! // Lovisa

Helene Hermansson
Jag har varit med i Fysall till och från ända sedan Fysall startade. Ibland under åren har jag tänkt att jag hoppar över nästa omgång och tränar på egen hand.
Men så fort som omgången börjat och jag sett alla härliga bilder från Fysalls pass på sociala medier, så har jag ångrat mig så oerhört.
Träningen på egen hand blir aldrig riktigt lika regelbunden och kvalitativ. Och framför allt inte lika rolig!

De senaste 2 åren har jag varit med VARJE omgång och jag kan nu inte tänka mig en vardag utan Fysall.
Efter att jag var med i en omgång av Get In Shape har hela familjen fått ett helt annat tänk kring mat och vi har insett att planering och rätt tänk ger oss bra näringsrik mat på bordet varje dag!

Extra kul kommer det bli nu när jag ska vara med som hjälptränare. Jag hoppas kunna motivera er både under passen, men även om ni tvekar inför nästa omgång eller på er egen förmåga.
Fysall har gett mig massa nya kompisar, skratt, träningsglädje och en friskare starkare kropp.

När jag inte tränar med Fysall spelar jag gärna padel, är ute med våran lilla hund i skogen eller hänger med barnen på alla deras fritidsaktiviteter.

Ser fram emot att träffa er! // Helene

Marie Arvidsson
var en kylslagen januarikväll 2016 som min Fysall-resa startade. Enligt Malin skulle vi inte träna om det var kallare än -15. Och nog var det kallt, dessutom var det dryga 20 cm nysnö som vi pulsade runt i, upp och ner för en pulkabacke. Så här i efterhand har jag lärt mig att det finns inga hinder, och stöter vi på något så besegrar vi det. Tillsammans. Ungefär så funkar träningstillfällena med Fysall, och det är det jag gillar bäst. Peppen, gemenskapen och de varierade passen i alla väder skapar stort välmående.

Fysisk rörelse och träning i olika former har alltid funnits med som en naturlig del i mitt liv. Glad att jag genom åren både fått testa vara instruktör på gym samt vara skidinstruktör. Efter tre täta graviditeter hamnade mitt tidigare aktiva träningsliv på paus en tid. Det kändes motigt att komma igång, kroppen svarade inte på träning som tidigare och jag gjorde flera försök att ta mig vidare i min träning. Tänk vilken tur jag hade som blev introducerad till Fysall den där kalla januarikvällen. Utifrån mina förutsättningar och efter egen förmåga blev träningen lustfylld och något jag ser fram emot. Hemmapassen är en kul aktivitet att involvera barnen i. Helt klart ett balanserat liv för hela familjen!

Ser fram emot ännu en Fysall-Challenge. Hoppas vi ses i någon av grupperna! // Marie

Felicia Berg
Jag började träna med Fysall för första gången hösten 2016 efter en period av oregelbunden träning. Tidigare var fotboll och innebandy en stor del av min vardag, när jag slutade med lagsporten var det svårt att hitta motivationen. Efter tre års studier till Arbetsterapeut på universitet i Örebro flyttade jag hem till Karlstad igen och hoppade på nya träningsomgångar med Fysall, vilket jag inte ångrat en sekund!
Jag fastnade direkt för Fysalls varierande träningsupplägg där man tränar tillsammans i grupp utomhus. Jag längtade efter varje träningspass då träningen och gemenskapen gav härlig energi, träningen kändes inte längre som ett måste utan något jag inte ville vara utan.

Nu har jag gått Fysalls tränarutbildning och ser fram emot att sprida träningsglädje och den positiva energin som Fysall ger!

Hoppas vi ses! //Felicia