Möt PPS Consulting som tränat hos oss i ett par år

Varje onsdagsmorgon sedan 2 år tillbaka har Fysall haft privilegiet att hålla igång medarbetarna på PPS Consulting / www.ppsc.se . Ett träningspass där hela kroppen får jobba i takt med glada skratt och härligt teamwork.

Här får ni möjlighet att ta del av hur Thomas Olsson & gänget upplever sin träning hos oss;

Efter några års pandemi, bristande sociala kontakter och en obalans mellan mat och träning beslutade PPS Consulting AB sommaren 2021 att det var dags för en förändring. Vi anlitade Fysall och Ulrika Sjöwall för att hjälpa oss otränade medelålders män. Varje onsdag kl. 07:30 har vi sedan två år tillbaka kämpat oss upp ur sängen för att träna med Fysall.

För oss på PPS är det fantastiskt kul och stimulerande att träna tillsammans. Onsdagsmorgnarna är något vi ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Vetskapen om att det kommer att göra “ont”, men också att vi kommer att skratta rejält, gör det till en aktivitet som ligger oss varmt om hjärtat.

Tävlingsmomentet, där ingen vill ge upp eller göra färre övningar med lättare vikter, gör att vi faktiskt blir starkare efter varje pass. För oss som inte är på kontoret samtidigt under veckan är det en bra möjlighet att checka av hur vi mår, prata om våra privatliv och få oss många goa skratt.

Variationen i Fysalls träning är underbar. Inget pass är likt det andra, så vi är aldrig riktigt säkra på vad som väntar. Det enda vi alltid vet är att vi kommer att vara totalt slut efteråt. Övningarna tränar hela kroppen, och även om ingen av oss är redo för badsäsongen ännu, tränar vi för att bli starkare i vardags- och yrkeslivet. Ulrika Sjöwall pushar oss på rätt sätt och ser när vi kan ta i mer, eller när det är dags att sluta för att undvika skador.

Känslan efter passen, med energipåfyllning av skratt och samtal, är ovärderlig för oss. En stund att bara prata om allt och inget som inte är relaterat till jobbet. En koll på hur vi mår både fysiskt och psykiskt, hur det går för familjen eller om det händer något spännande.

En viktresa är också bra för hälsan så det har vi själva nu satt upp som mål sedan några veckor tillbaka. Stress på jobbet, grillkvällar och frestelsen att bara slänga sig i soffan efter jobbet gjorde att det var dags att ta tag i bukfettet innan det blev en hälsofara. Individuella mål och ett gemensamt mål i antal kilo som ska gå ner under 10 veckor är fastställt. Om vi inte når målet blir det ingen julfest, det är dealen. Med det här gängets tävlingsinstinkt kommer det bli en julfest, även om det kanske inte blir i år.

För oss på PPS Consulting har onsdagsmornarna tillfört ett ovärderligt värde, och vi är tacksamma för glädjen och stödet från Fysall och vår coach Ulrika Sjöwall.

Ta chansen ni också och kom igång.
//Thomas Olsson PPS Consulting

Vill ert företag också hålla igång era medarbetare eller arrangera en aktivitetsdag eller event, så är ni varmt välkomna att kontakta oss.
Vi hjälper att skapa ett anpassat upplägg för er där hälsa och gemenskap står i fokus
💙👌

Välkommen att kontakta malin@fysall.se eller ulrika.sjowall@fysall.se

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.