Om Fysall – Vi hjälper dig att skapa en välbalanserad livsstil

Om Fysall

Fysall startades 2015 av Malin Lundqvist som ville erbjuda bra ergonomi och träningsglädje för att skapa en välbalanserad livsstil.
Idag är vi runt 30 anställda.

Vi hjälper företag med att förbättra deras arbetsmiljö genom både utbildning, föreläsningar, olika ergonomiska anpassningar och inredning.
Fysall målsättning är att alla människor ska hitta balansen mellan arbete och privatliv, då skapas välmående i samhället.

Vi har hundratals deltagare som tränar med oss varje omgång i våra grupper som startar runt om i Värmland. Många har varit med oss sedan start, det är vi så glada och tacksamma för.
Vi tränar i världens bästa träningsanläggning, naturen, i alla väder och njuter av varje årstid. 

Fysall – En välbalanserad livsstil

Namnet Fysall kommer från ordet fysik och Fysall står för: “För en välbalanserad livsstil”.
Loggan ska symbolisera vår tids digitala brus men där balansen mellan arbete, fritid och återhämtning finns. Fysik är viktigt för alla, både när det gäller vår egen fysik men också när det gäller att ta hand om vår natur. Både naturen och vår fysiska förmåga påverkar vårt eget välmående och vi bör därför ta tillvara på dessa så att våra mentala och fysiska förutsättningar är de bästa.

Idag upplever vi globalisering, urbanisering och digitalisering. Vi lever i ett ständigt digitalt brus och vi är alltid tillgängliga. Det leder ofta till stress genom att vi ställer allt högre krav på oss själv. Vi kämpar med balansen mellan arbete och familjeliv, och allt som oftast har vi för lite tid till återhämtning. 

Vi hjälper dig med att hitta balansen för att skapa en välbalanserad livsstil.

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.