Niclas tappade 18.1 kg med Get in shape på 60 dagar!

Vill du också komma i bättre form?

Läs Niclas Rudolfssons egna ord om hans resa i Get in shape.

“Jag har nu tränat med Fysall i två månader, har varit överviktig i många år och har aldrig hittat något som motiverat mig att komma igång med träning och en bättre kost, istället har jag blundat för vad jag borde ha tagit tag i ycket tidigare… men det är aldrig för sent att ta tag i sitt liv, det handlar bara om att bestämma sig, jag gjorde det!
När jag fick ta paus när jag skulle knyta mina skor för att jag knappt fick luft eller när jag skulle ta på mig ett par strumpor… Då hände det något, varningsklockorna ringde och jag var tvungen att ändra mitt beteende.

Idag arbetar jag 4-skift med allt från dag, kväll, natt samt helger. Extra viktigt med sådana oregelbundna tider är att man verkligen hittar en balans med både träning och kost. Idag är jag 18 kg lättare på 9 veckor med energi som jag inte känt sen jag var i tonåren!
Jag är evigt tacksam för vad Fysall har hjälpt mig med, och min resa slutar inte här! Jag är inte i mål ännu, men nu har jag kommit en bit på vägen!
Tack alla fantastiska tränare jag fått chans att träffa och hjälpt mig mot ett sundare och starkare liv! ❤ “

Stort grattis Niclas! 😀

Vill du också komma i bättre form?
– Starta den 10 januari med oss, vi hjälper dig!

Boka din plats redan redan idag!

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.