logga-storutetraning2201506161434455901QwB4IGQF201507061436186762ZTCyt7a5201506161434455997vTUG9Ivscd689461ab

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Läs mer om Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge! Nytt är att vi nu kan erbjuda kostrådgivning och personlig träning online.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Våra utbildningar & tjänster

Fysalls långa kompetens inom arbetsmiljöfrågor ger er möjlighet och hjälp att fokusera på ett långsiktigt och strategiskt hälsoarbete. De insatser som vi gör tillsammans kommer att ge positiva resultat och det kommer att märkas i hur människor mår och presterar i sitt arbete.

Våra produkter & tjänster

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Referenser

Vi anlitade Malin på en avdelningsdag med utgångspunkten att lära oss mer om en balanserad livsstil och få lite tips och tricks. Det vi fick var en engagerad, kunnig och inspirerande föreläsare som utan pekpinnar fick hela avdelningen att diskutera hälsa i flera dagar och som fick alla att testa övningar med minibands. Efter föreläsningen körde Malin ett roligt och svettigt träningspass som passade alla. Vi kan verkligen rekommendera Malin för härlig inspiration!Vi anlitade Malin på en avdelningsdag med utgångspunkten att lära oss mer om en balanserad livsstil och få lite tips och tricks. Det vi fick var en engagerad, kunnig och inspirerande föreläsare som utan pekpinnar fick hela avdelningen att diskutera hälsa i flera dagar och som fick alla att testa övningar med minibands. Efter föreläsningen körde Malin ett roligt och svettigt träningspass som passade alla. Vi kan verkligen rekommendera Malin för härlig inspiration!
//Frida Gråsjö, Karlstads Universitet

KLARA arkitekter anlitade Fysall och Malin för en trivsam och aktiv sommaravslutning. Vi på KLARA valde att göra en utflykt där dagen började med att åka tåg på Frykdalsbanan till stationen vid Kolsnäs. Ett kort promenad upp till Selma Spa där Malin tog emot oss, först en enklare fika innan de roliga aktivitetspassen körde igång med boxning. Lunch med ett påföljande eftermiddagsseminarium om kost, hälsa och välbefinnande, vårt fokus är att hitta en balans mellan arbets- och vardagsliv. Malin gav oss goda råd och tips som uppskattes mycket av oss alla på KLARA. Eftermiddagen och kvällen avnjöts i pool- och spaområdet som sedan avslutades med en god middag innan tåget tog oss hem genom vårt vackra Värmland.

Vi är mycket nöjda med Malins insats.
//Fredric Ernstson, KLARA arkitekter