Träna utomhus och håll avstånd!

Idag blir det återigen hårdare restriktioner kring Covid-19. Det är självklart att vi alla gör allt i vår makt för att minska smittspridning. Det ska vi vara super-noga med!
Vi vidtog åtgärder tidigt och dessa har vi hela tiden varit noga med för att kunna fortsätta vår utomhusträning. Vi upplever att våra deltagare visat stor respekt och noggrannhet kring detta. 👌

Hur ser vår utomhusträning ut?

Vi ställer upp koner, lägger ut band/utrustning, våra deltagare har för vana att använda handskar/vantar nu när det ändå är kallt och de kommer att kunna hålla sig på minst 2 meters avstånd från varandra.

När våra deltagare kommer till träningen så hälsar de såklart på varandra och sedan ställer de sig vid varsin utplacerad kon för att hålla avstånd. Vi anpassar träningarna/platserna så att vi kan hålla stora avstånd från varandra. Det ska kännas tryggt för alla att träna med oss!

Vid minsta tecken på symptom – håller man sig hemma! Det publiceras även upp några digitala pass som “bonuspass” som deltagarna kan göra hemma om de hamnar i karantän men inte är sjuka. Är man sjuk så ska man vila sig frisk.

Vi kommer att ha fantastiska träningar med mycket glädje! Vi behöver bara vi hjälps åt och hålla ut så att vi kan fortsätta att ses, träna och skapa en välbalanserad livsstil! ❤

Vill du också träna utomhus med oss? – Varmt välkommen att boka din plats!

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.