Marie Arvidsson

Det var en kylslagen januarikväll 2016 som min Fysall-resa startade. Enligt Malin skulle vi inte träna om det var kallare än -15. Och nog var det kallt, dessutom var det dryga 20 cm nysnö som vi pulsade runt i, upp och ner för en pulkabacke.

Så här i efterhand har jag lärt mig att det finns inga hinder, och stöter vi på något så besegrar vi det. Tillsammans. Ungefär så funkar träningstillfällena med Fysall, och det är det jag gillar bäst. Peppen, gemenskapen och de varierade passen i alla väder skapar stort välmående.

Fysisk rörelse och träning i olika former har alltid funnits med som en naturlig del i mitt liv. Glad att jag genom åren både fått testa vara instruktör på gym samt vara skidinstruktör. Efter tre täta graviditeter hamnade mitt tidigare aktiva träningsliv på paus en tid. Det kändes motigt att komma igång, kroppen svarade inte på träning som tidigare och jag gjorde flera försök att ta mig vidare i min träning.

Tänk vilken tur jag hade som blev introducerad till Fysall den där kalla januarikvällen. Utifrån mina förutsättningar och efter egen förmåga blev träningen lustfylld och något jag ser fram emot. Hemmapassen är en kul aktivitet att involvera barnen i. Helt klart ett balanserat liv för hela familjen!

Ser fram emot ännu en Fysall-Challenge. Hoppas vi ses i någon av grupperna!

// Marie

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.