Online träning

– Digital kostrådgivning och träning

Kom i form med Get in Shape

Har du svårt att komma igång? Svårt att behålla motivationen som krävs för att göra en riktig livsstilsförändring? Har du oönskade kilo som du vill bli av med, då är det här ett inspirerande sätt för dig att nå helt nya mål och dessutom komma igång med din träning hemma!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE NÄSTA START!

Get in Shape Online är träningsprogrammet för dig som vill få digital hjälp av vägledning men träna på egen hand. Du kommer få färdiga middags/lunch menyer för hela perioden, frukostalternativ, mellanmålsalternativ och ett informativt och spännande träningsprogram som du kan växla mellan under dessa veckor. 

Vi finns med dig hela vägen för att bidra med tips och råd, motivation och hjälp med din träning!

Du kommer att få skicka din vikt till oss på Fysall varje torsdag/fredag och få feedback på din utveckling. Vi svarar på frågor varje torsdag/fredag mellan 9-14 och på övriga dagar så mycket vi hinner. 

Det går fint att ställa frågor i Facebookgruppen så hjälps vi åt att svara. 

Detta ingår i Get in shape online – 60 dagar

  • Träningsprogram – 2 stycken upplägg/vecka (1 styrka och 1 kondition) + en åtta veckors linjär periodisering.
  • Kostprogram för hela perioden. (Vanlig husmanskost som hela familjen kan äta).
    Vi gör en uträkning av ditt dagliga näringsintag och ditt BMI utifrån de siffror du skickar in. De blir en indikation på vart du bör ligga under dessa veckor för att nå/närma ditt mål. 
  • Inrapportering av vikt varje torsdag/fredag och feedback (valfritt med rapportering)
  • Medlem i en sluten Facebookgrupp där deltagare kan fråga och peppa/stötta varandra. (Självklart kan du vara med även om du inte har Facebook. Då skickar vi all information via mail).
  • Messenger/Facebooksvar på frågor torsdag/fredagar mellan 9-14 och övrig tid svarar vi på frågor i mån av tid och så snart vi kan.

Hjärt-kärl sjukdom är den största dödsorsaken idag och övervikt är ett stort problem. Högt blodtryck medicineras istället för att man tar tag i sin övervikt. En livsstil där tabletter räddar ens liv är för många en verklighet!

Om du har längtat efter att komma i form, att äntligen få bli av med de extra kilon som du bär på så är det här en unik möjlighet för dig!

Att kunna ha en normal/drömvikt är för de flesta en stor önskan! Vi hjälper dig att nå dina mål, vi hjälper dig att göra den livsstilsförändring som krävs. 

Allt du behöver göra är att bestämma dig!   

I snitt tappar deltagarna i Get in shape mellan 7-15 kilo!

Det här upplägget passar dig som har svårt att ta dig iväg på bestämda tider eller så kan det vara ett komplement till den träningsgrupp som du anmäler dig till!

Följ programmet och träna hemma. Du får feedback varje vecka. 

Varmt välkommen!

Vid ev. frågor, vänligen kontakta Malin Lundqvist.

BOKA DIN PLATS HÄR!

Före / Efter bilder på deltagare av Get in Shape

Före och efter bilder på deltagare av get in shape träningsprogram
Före och efter bilder på deltagare av get in shape träningsprogram

Ett fint samtal mellan Stefan och hans vän och läkare Bosse. Hör om Stefans resa mot en hälsosammare livsstil.