Sunne – Träning & gruppträning utomhus med Fysall

Fysall Challenge Sunne – nivå: Lätt/medel

Målsättningen med all vår träning är att bli lite starkare och må lite bättre än igår.
Vi erbjuder rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp.
Vi tränar alltid utomhus i olika miljöer och alltid utan musik på våra pass för att kunna höra vår egen andning, höra naturen och på så sätt få de positiva effekter som naturen erbjuder och för att det ger oändliga möjligheter till varierad träning.
Träningen är öppen för alla. För den som är snabb och för den som är långsam. För den som är lång och för den som är kort. För stark och svag. För kvinna och man. För kille och tjej. För van och ovan.

Kom i form/Håll formen med Fysall Challenge

Vi sätter nya mål tillsammans där du kan få hjälp med att komma igång med din träning och hjälp med att hitta balansen mellan arbete, fritid och familjeliv. Vi erbjuder dig att delta i en utmaning med Fysall där vi kommer att jobba i ett team för att nå bästa resultat!

Träning 1 dag i veckan – kl. 17.30 

Kommer att passa dig som vill komma igång eller som har lite träningsvana. (Bra om du kan lufsa/jogga ca. 2.0 km men inget krav.)

  • Gemensam träning i grupp måndagar  kl. 17.30 i ca. 50-60 min.
  • Plats varierar i Sunne och vi tränar ute i alla väder. Varje söndag ger vi information om vart kommande veckas träning kommer att hålla till.
    Exempel på fina platser som vi tränar vid är Kolsnäs, Vintertorp, Selma spa, Skäggebergsskolan m.fl.
  • 2 övriga pass (som du själv gör hemma) kommer att läggas upp varje vecka.
  • Du kommer att ingå i en sluten Facebookgrupp där alla deltagare kan skriva varje dag vad de har gjort under utmaningen. Detta för att följa och motivera varandra till att nå sina mål.

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.

Fysall står för ”En välbalanserad livsstil”

Idag är vi allt mer stillasittande i våra arbeten och allt fler har värk i kroppen, besvär eller ligger i riskzonen för att få besvär av hjärt och kärlsjukdomar. Vi är allt mer stressade och har svårt att få ihop vårt livspussel vilket kan leda till utmattningssymtom.

Att gå med i Fysall gör man för att skapa en välbalanserad livsstil och med det – en välbalanserad kropp! En välbalanserad livsstil handlar om att hitta en kombination mellan arbete, fritid, rörelse och återhämtning. Vi kan tillsammans hitta balansen mellan dessa för att på så sätt nå bästa hälsa och bästa prestationsförmåga!

Vi är byggda för att klara ett långt liv, vårt skelett är konstruerat för att klara sig i 130 år. Varför lever vi då inte i 130 år?

Vi kommer att träna er en dag i veckan samt ge er verktygen/träningsupplägg för att ni ska kunna utföra två egna träningspass hemma samt hjälpa er att hitta ett sunt förhållningssätt till motion som håller över tid och som leder till en livsstil som kan fungera i ditt liv.

Om du väljer att bli en av deltagarna (begränsat antal platser) så kommer du att nå fantastiska resultat under denna tid och framförallt så kommer du att må så mycket bättre!

Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att delta i denna utmaning, men det finns ett begränsat antal platser. Det ställs inga förkunskaper eller liknande och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har därmed ingen betydelse.

De gemensamma träningarna kommer att innehålla både styrka, kondition och rörlighet. Om du har svårt att springa/hoppa eller liknande så är det inga problem utan då meddelar du detta så kommer du att få göra alternativa övningar ihop med de andra som också har liknade besvär.