Fysall Challenge Gruppträning – Träning utomhus tillsammans med andra

Kom i form med Fysall Challenge

Häng med oss på vår 60 dagars Challenge gruppträning och bli lite starkare än igår!

Vi erbjuder rolig, inspirerande och effektiv gruppträning i Karlstad eller närliggande orter – utomhus. Målet är att bli lite starkare och må lite bättre.

Tillsammans sätter vi mål där du får hjälp med att komma igång/utveckla din träning och hjälp med att hitta balansen mellan arbete, fritid och familjeliv.

Nu har du chansen att anta en utmaning tillsammans med oss och jobba i team för att nå bästa resultat.

Varför ska jag komma igång med gruppträning?

Idag är vi mer stillasittande i våra arbeten än tidigare, vilket i sin tur lett till att alltfler känner av värk och krämpor och många ligger i riskzonen för att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar.
Den ökande stressen och känslan av att inte räcka till och få livspusslet att gå ihop kan lätt leda till utmattningssymptom och liknande problem.

För oss handlar en välbalanserad livsstil om att hitta balansen mellan arbete, fritid, träning och återhämtning. Tillsammans kan vi hitta balansen mellan dessa för att på så sätt nå bästa hälsa och bästa prestationsförmåga!

Gruppträning i olika miljöer omkring Karlstad, hela Värmland och i Stockholm

Vi tränar utomhus i olika miljöer och vi tränar alltid utan musik på våra pass för att kunna höra vår egen andning, höra naturen och på så sätt få de positiva effekter som naturen erbjuder.
Människan är gjord för att vara ute i naturen. Det stärker vårt immunförsvar och minskar risken för flertalet sjukdomar. Genom att träna utomhus så skapar du bättre förutsättningar för att ha en god hälsa. Det sänker ditt blodtryck, reducerar stress, förbättrar ditt humör och ökar din förmåga att fokusera.

Vad ingår i gruppträningen?

• Gemensam träning i grupp ca. 50-60 min.
Plats varierar utifrån vilken ort du väljer och vi tränar ute i alla väder.
• 2 övriga pass i veckan som du själv gör hemma.
• Medlemskap i en sluten Facebookgrupp där alla deltagare kan följa och motivera varandra till att nå sina mål. (Det går att delta utan att behöva ha Facebook, då får man information via mail istället).

Vi har två olika nivåer:

Lätt/medel är en nivå som passar alla då man utgår utifrån sin egen förmåga. Det gör att det även passar dig som eventuellt har någon skada som du behöver ta extra hänsyn till.
Medel/Medel+ kommer att passa dig som har god träningsvana, som vill utmanas lite extra och som kan springa vid olika träningsmoment. Det viktigaste är att du är skadefri. Vi jobbar utifrån egen förmåga så du kan själv anpassa tempot så att det passar för dig. 

Kan jag vara med på gruppträning?

Vår gruppträning är öppen för alla. För den som är snabb och för den som är långsam. För den som är lång och för den som är kort. För stark och svag. För kvinna och man. För kille och tjej. För van och ovan.
Hos oss handlar det inte om att tävla mot varandra. Du tävlar bara mot dig själv. Därför sker all vår träning på tid, så att du enkelt kan jobba utifrån din egen förmåga och själv anpassa tempo och belastning utifrån dina förutsättningar. 
Exempelvis om vi gör benböj/burpees så gör vi det i 40 sek. Någon kommer att göra 20 stycken och någon kommer att göra 8 stycken. Det har ingen betydelse, det viktigaste är att alla jobbar utifrån sin förmåga. Vårt mål är att du ska bli lite bättre än igår!

Unna dig själv en välbalanserad livsstil – Det är är du värd!

Vi erbjuder träningsgrupper på följande orter i Karlstad, Värmland och Stockholm:

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.

Vi erbjuder även kostrådgivning och träning i Get in shape online

Detta är det perfekta alternativet för dig som inte har möjligheten till att passa tider för exempelvis gruppträning men också för dig som vill kunna sköta din kost och träning något mer på egen hand – samtidigt som vi alltid står redo vid din sida och följer din utveckling!

Vill du hitta ett sätt som håller över tid och vill du nå fantastiska resultat? – Då hjälper vi dig! För att göra det så enkelt som möjligt så jobbar vi i 60 dagars intervaller.

Du kommer under de här 60 dagarna att få färdiga listor och menyer som du strikt ska följa.

Du själv väljer vilket resultat som du vill uppnå. Engagemang, vilja och egen drivkraft är viktiga delar. Vi finns här som ett verktyg och en hjälp till dig längs vägen. Det ingår ett enkelt träningsschema som du kan göra hemma.

Pandemi/Covid-19

Vi följer alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Det är viktigt att vi fortsätter med träning utomhus för att främja hälsa, välmående och om det skulle bli speciella restriktioner som gör att vi inte kan bedriva verksamheten i grupp så kommer dessa pass att ersättas med onlineträning.