Studiopass

Våra studiopass innehåller både styrka och kondition.

Morgonpass: Fredagar kl. 06.30-07.20

Lunchpass: Fredagar kl. 12.00-12.50

OBS!! Alla är välkomna att boka våra studiopass!

Träningen sker inne i vår träningsstudio.
(Det finns ett omklädningsrum med duschmöjlighet i gymmet men det är för 1-2 personer i taget.)

Avbokningsregler: 6 timmar innan start går det att avboka sin plats efter det debiteras full avgift.
Avbokning sker till: info@fysall.se 

Varmt välkomna att boka här!

Vid frågor: maila malin@fysall.se
/Malin Lundqvist – 0763-41 71 04

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.

Fysall står för ”En välbalanserad livsstil”

Idag är vi allt mer stillasittande i våra arbeten och allt fler har värk i kroppen, besvär eller ligger i riskzonen för att få besvär av hjärt och kärlsjukdomar. Vi är allt mer stressade och har svårt att få ihop vårt livspussel vilket kan leda till utmattningssymtom.

Att gå med i Fysall gör man för att skapa en välbalanserad livsstil och med det – en välbalanserad kropp! En välbalanserad livsstil handlar om att hitta en kombination mellan arbete, fritid, rörelse och återhämtning. Vi kan tillsammans hitta balansen mellan dessa för att på så sätt nå bästa hälsa och bästa prestationsförmåga!

Vi är byggda för att klara ett långt liv, vårt skelett är konstruerat för att klara sig i 130 år. Varför lever vi då inte i 130 år?

Vi kommer att träna er en dag i veckan samt ge er verktygen/träningsupplägg för att ni ska kunna utföra två egna träningspass hemma samt hjälpa er att hitta ett sunt förhållningssätt till motion som håller över tid och som leder till en livsstil som kan fungera i ditt liv.

Om du väljer att bli en av deltagarna (begränsat antal platser) så kommer du att nå fantastiska resultat under denna tid och framförallt så kommer du att må så mycket bättre!

Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att delta i denna utmaning, men det finns ett begränsat antal platser. Det ställs inga förkunskaper eller liknande och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har därmed ingen betydelse.

De gemensamma träningarna kommer att innehålla både styrka, kondition och rörlighet. Om du har svårt att springa/hoppa eller liknande så är det inga problem utan då meddelar du detta så kommer du att få göra alternativa övningar ihop med de andra som också har liknade besvär.