Studio Challenge

Studio Challenge

Fysall Studio Challenge innehåller både styrka och kondition och är Crossfit inspirerade. Övningar anpassas efter varje deltagares förmåga.

Vi startar Måndag den 9 oktober och går i mål 8 december.

Dag & tid: Fredagar kl. 06.30-07.20
Dag & tid: Onsdagar kl. 06.30-07.20

Träningen sker inne i vår träningsstudio på Sommarro, Flygfältsvägen 2 i Karlstad.
(Det finns ett omklädningsrum med duschmöjlighet i gymmet men det är för 1-2 personer i taget.)

Det här ingår i Fysall Challenge Intervall:
• 1 gemensamt träningspass/v i grupp ca. 50-60 min.
• Vårt gemensamma träningspass kommer att vara i Fysalls Studio, Flygfältvägen 2 på Sommarro.
• 2 övriga pass i veckan som du själv gör hemma.
• Medlem i en sluten Facebookgrupp där alla deltagare kan följa och motivera varandra till att nå sina mål.
– Har du inte Facebook kan du självklart få all information via mail. Skriv i meddelandet i kassan om du inte har Facebook så kommer vi att maila dig istället.
• Max antal deltagare i denna grupp är 16 personer.

Vi erbjuder dig att delta i en utmaning med oss där vi kommer att jobba i ett team för att nå bästa resultat!
Tillsammans sätter vi nya mål där du får hjälp med att komma igång/utveckla din träning och hjälp med att hitta balansen mellan arbete, fritid och familjeliv.

Idag är vi allt mer stillasittande i våra arbeten och allt fler har värk i kroppen, besvär eller ligger i riskzonen för att få besvär av hjärt- och kärlsjukdomar. Vi är allt mer stressade och har svårt att få ihop vårt livspussel vilket kan leda till utmattningssymtom.

En välbalanserad livsstil handlar om att hitta en kombination mellan arbete, fritid, rörelse och återhämtning.
Vi kan tillsammans hitta balansen mellan dessa för att på så sätt nå bästa hälsa och bästa prestationsförmåga!

Kan jag vara med?
Vår träning är öppen för alla. För den som är snabb och för den som är långsam. För den som är lång och för den som är kort. För stark och svag. För kvinna och man. För kille och tjej. För fattig och rik. För van och ovan. För alla och envar.
All vår träning sker på tid vilket gör att du enkelt kan jobba utifrån egen förmåga och du kan själv anpassa tempot så att det passar för dig.
Exempelvis om vi gör benböj/burpees så gör vi det i 40 sek. Någon kommer att göra 20 stycken och någon kommer att göra 8 stycken. Det har ingen betydelse, det viktigaste är att alla jobbar utifrån sin förmåga. Vårt mål är att du ska bli lite bättre än igår!

Vid frågor: maila malin@fysall.se
/Malin Lundqvist – 0763-41 71 04

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.

Fysall står för ”En välbalanserad livsstil”

Idag är vi allt mer stillasittande i våra arbeten och allt fler har värk i kroppen, besvär eller ligger i riskzonen för att få besvär av hjärt och kärlsjukdomar. Vi är allt mer stressade och har svårt att få ihop vårt livspussel vilket kan leda till utmattningssymtom.

Att gå med i Fysall gör man för att skapa en välbalanserad livsstil och med det – en välbalanserad kropp! En välbalanserad livsstil handlar om att hitta en kombination mellan arbete, fritid, rörelse och återhämtning. Vi kan tillsammans hitta balansen mellan dessa för att på så sätt nå bästa hälsa och bästa prestationsförmåga!

Vi är byggda för att klara ett långt liv, vårt skelett är konstruerat för att klara sig i 130 år. Varför lever vi då inte i 130 år?

Vi kommer att träna er en dag i veckan samt ge er verktygen/träningsupplägg för att ni ska kunna utföra två egna träningspass hemma samt hjälpa er att hitta ett sunt förhållningssätt till motion som håller över tid och som leder till en livsstil som kan fungera i ditt liv.

Om du väljer att bli en av deltagarna (begränsat antal platser) så kommer du att nå fantastiska resultat under denna tid och framförallt så kommer du att må så mycket bättre!

Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att delta i denna utmaning, men det finns ett begränsat antal platser. Det ställs inga förkunskaper eller liknande och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har därmed ingen betydelse.

De gemensamma träningarna kommer att innehålla både styrka, kondition och rörlighet. Om du har svårt att springa/hoppa eller liknande så är det inga problem utan då meddelar du detta så kommer du att få göra alternativa övningar ihop med de andra som också har liknade besvär.