Get in Shape
– Kom i form med kostrådgivning & träning.

Kom i form med Get in Shape i Karlstad

Har du svårt att komma igång? Svårt att behålla motivationen som krävs för att göra en riktig livsstilsförändring? Kanske har du oönskade kilon som du vill bli av med? Då är det här ett inspirerande sätt för dig att nå helt nya mål och dessutom ha möjligheten att vinna din insats tillbaka! Den person i respektive grupp som procentuellt gör det bästa resultatet under utmaningen vinner tillbaka kostnaden för träningen. Kom i form nu!

Vi tränar klockan 19.15 måndag och torsdag.

Alla deltagare som väljer att vara med kommer att få träffa Malin Lundqvist individuellt innan uppstart där vi väger och mäter, samt fotar för de som vill. Vi kommer att gå igenom eventuella skador och sätta en individuell målsättning.

Detta ingår

  • Gemensamma träningar: måndag och torsdag kl. 19.15 (Karlstad/Hammarö) 
  • Träningsprogram för 2 dagar i veckan att göra hemma
  • Kostprogram för hela perioden
  • Vägning och inrapportering av vikt varje måndag
  • Medlem i en sluten Facebook grupp
  • Vinnaren i gruppen får tillbaka sin insats!
  • Individuell invägning och utvägning samt målsättning 

Pris

  • Pris: 2 395 kr för måndag och torsdag kl. 19.15

Kom i form för att bli frisk och stark

Hjärt- och kärlsjukdom är den största dödsorsaken idag och övervikt är ett stort problem. Högt blodtryck medicineras istället för att man tar tag i sin övervikt. En livsstil där tabletter räddar ens liv är för många en verklighet! Om du har längtat efter att komma i form, att äntligen få bli av med de extra kilon som du bär på så är det här en unik möjlighet för dig! Att kunna ha en normal/drömvikt är för de flesta en stor önskan! Vi hjälper dig att nå dina mål, vi hjälper dig att göra den livsstilsförändring som krävs. 

Allt du behöver göra är att bestämma dig!

I snitt tappar deltagarna i Get in shape mellan 7-15 kilo. Träningen är lika bra och anpassningsbar som i de andra grupperna, det som skiljer är att vi har fokus på att äta rätt kost.

Vid ev. frågor, vänligen kontakta Malin Lundqvist.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Före / Efter bilder från våra deltagare på Get in Shape Karlstad

kom i form med träning. Före efter bilder på deltagare av gruppträning
kom i form med träning. Före efter bilder från träning.

Ett fint samtal mellan Stefan Andersson och hans vän och läkare Bo Jacobsson. Hör om Stefans resa mot en hälsosammare livsstil.

Pandemi/Covid-19

Vi följer alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Det är viktigt att vi fortsätter med träning utomhus för att främja hälsa, välmående och om det skulle bli speciella restriktioner som gör att vi inte kan bedriva verksamheten i grupp så kommer dessa pass att ersättas med onlineträning.

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.