Get in Shape online

995,00 kr

Beskrivning

 

Har du svårt att komma igång? Svårt att behålla motivationen som krävs för att göra en riktig livsstilsförändring?

Har du oönskade kilo som du vill bli av med, då är det här ett inspirerande sätt för dig att nå helt nya mål och dessutom komma igång med din träning hemma!

NÄSTA START: 5 augusti (målgång efter 60 dagar – 3 oktober)


Om innehållet för Get in shape:

Du kommer få färdiga middags/lunchmenyer för hela perioden, frukostalternativ, mellanmåls alternativ och nya träningsprogram varje vecka som du kan växla mellan under dessa veckor.

Du kommer att få skicka din vikt till oss på Fysall varje torsdag/fredag och få feedback på din utveckling. Vi svarar på frågor varje torsdag/fredag mellan 9-14 och på övriga dagar så mycket vi hinner.

Det går fint att ställa frågor i Facebookgruppen så hjälps vi åt att svara.

Detta ingår:

  • Träningsprogram – 2 stycken upplägg/vecka (1 styrka och 1 kondition) + en åtta veckors linjär periodisering.
  • Kostprogram för hela perioden. (Vanlig husmanskost som hela familjen kan äta).
    Vi gör en uträkning av ditt dagliga näringsintag och ditt BMI utifrån de siffror du skickar in. De blir en indikation på vart du bör ligga under dessa veckor för att nå/närma ditt mål. 
  • Inrapportering av vikt varje torsdag/fredag och feedback (valfritt med rapportering)
  • Medlem i en sluten Facebookgrupp där deltagare kan fråga och peppa/stötta varandra. (Självklart kan du vara med även om du inte har Facebook. Då skickar vi all information via mail).
  • Messenger/Facebooksvar på frågor torsdag/fredagar mellan 9-14 och övrig tid svarar vi på frågor i mån av tid och så snart vi kan.

Hjärt-kärl sjukdom är den största dödsorsaken idag och övervikt är ett stort problem. Högt blodtryck medicineras istället för att man tar tag i sin övervikt. En livsstil där tabletter räddar ens liv är för många en verklighet!

Om du har längtat efter att komma i form, att äntligen få bli av med de extra kilon som du bär på så är det här en unik möjlighet för dig!

Att kunna ha en normal/drömvikt är för de flesta en stor önskan! Vi hjälper dig att nå dina mål, vi hjälper dig att göra den livsstilsförändring som krävs.

Allt du behöver göra är att bestämma dig!

I snitt tappar deltagarna i Get in shape mellan 7-15 kilo under sin utmaning!

Det här upplägget passar dig som har svårt att ta sig iväg på bestämda tider eller så kan det vara ett komplement till den träningsgrupp som du anmäler dig till!

Följ programmet och träna hemma. Du får feedback varje vecka.

Vid ev. frågor, vänligen kontakta Malin Lundqvist: malin.lundqvist@fysall.se

Varmt välkommen!