logga-storcampo796x515lobby796x515utetraning2

Våra produkter & tjänster

En modern arbetsplats handlar om att hitta en kombination mellan design, avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat arbetsklimat!

Våra produkter & tjänster

En modern arbetsplats handlar om att hitta en kombination mellan design, avlastning, variation, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat arbetsklimat!

Fysall Challenge

Följ med oss på vår 60 dagars challenge!

Inspirerande lokaler hjälper er att prestera och må bättre!

När det kommer till inredning och ergonomi så finns det otroligt många företag att välja mellan. Fysall AB startades just för att det skulle bli enklare att välja en part som faktiskt ser till just era behov och era önskemål.
Vi hjälper er att inreda era lokaler med både design, hållbarhet och funktion. Allt för att skapa ett bra arbetsklimat. 

Utifrån vårt sätt att tänka och inreda så vill vi hjälpa er att skapa en sund och en välfungerande arbetsplats som i sin tur leder till ökat engagemang och kreativitet hos medarbetarna och till ett friskare företag.

- Oavsett om ni är ett litet eller stort företag kan vi hjälpa er med allt ifrån en stol till ett helt inredningsuppdrag.
- Vi kan hjälpa er med inställningar av befintliga möbler och ergonomiska anpassningar för att avhjälpa/undvika besvär.
- Vi är också certifierade inom hälsa, kostrådgivning och träning.
- Vi erbjuder även konferenser och föreläsningar med fokus på hälsa

Vi vet att engagemang, vilja och positiva resultat skapas från en god hälsa och en inspirerande arbetsmiljö.

FYSALL hjälper er att skapa en välbalanserad arbetsplats och med det - en välbalanserad livsstil!

En frisk arbetsplats handlar om att hitta en kombination av variation, avlastning, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Fysall har nära samarbete med flertalet sjukgymnaster från företagshälsovården, forskare inom området stress, arbetsmiljöingenjör och flertalet andra personliga tränare. Vi samarbetar också med några av de största leverantörerna som finns på marknaden inom kontorsinredning, stolar och ergonomi.

Vi kan också hjälpa er med inspirerande föreläsningar för hela företaget eller med utbildningar inom stress, ergonomi och hälsa för era chefer/ansvaraiga för ert arbetsmiljöarbete. Läs mer här.


Fysall AB ägs och drivs av mig, Malin Lundqvist. Jag har 18 års erfarenhet inom inredning, arbetsmiljö/ergonomi och hälsa. Jag är lic. personlig tränare, kostrådgivare, hälsocoach och jag har arbetat som chef i över 13 år så jag har lång erfarenhet av att leda andra samt att hjälpa andra chefer att organisera och systematisera deras arbetsplatser.

Jag drivs av goda kundrelationer, samarbete och av att se hur olika projekt växer fram. Jag tror på att den gemensamma kunskapen större än den enskilda.

Jag tycker att starka värderingar är nödvändigt för att skapa en attraktiv organisation med en innovativ kultur. Vi ska skapa hållbarhet genom kloka val i allt vi gör. Vi ska skapa hälsa genom att jobba när vi jobbar och vila när vi vilar.

- För en välbalanserad livsstil
/Malin L