Viktoria Berg

Glad, positiv, energifylld, pratglad, optimist javisst, dessa ord är en snabb sammanfattning av hur och vem jag är. 35 år gammal (eller ung). Inom sport och träning har jag testat det mesta då min nyfikenhet på livet alltid fått mig att vilja prova mer. Det som dock får min energi att flöda lite extra är boxning. Träningsmässigt har större delen bestått av gymande och hästar. En riktig stalltjej och då fick de bli gym för att få tiden att räcka till. Jag är även ledare i barngymnastik, bamsegympa och truppgymnastik. Utbildad i bamsegympa, gymnastik bas. Detta intresse kom med mina barn, en bonusdottern på 10 år och en dotter på 3 år.

Hur jag hamnade i Fysall? Det kom en tid i livet då träningsglädjen försvann och det var då jag mötte Fysall (efter ett flertal år av absolut INGET). 2019 var året då jag fick uppleva något unikt, en inspiration och självkänslo-boost jag inte visste man kunde få på så kort tid. 60 dagars challenge med Fysall och jag var fast! Att alltid få vara utomhus var verkligen så mycket bättre än jag kunde tro. Frisk luft kan ibland vara svårt att hinna med och detta va en perfekt kombination.
Det som imponerar mest på mig är Fysalls anda som gör att alla känner sig välkomna utan och med tidigare träningserfarenhet. ALLA tränar utifrån sin förmåga och alla hejar på, ledare som deltagare. En teamkänsla utöver de vanliga, gissa om jag ville vara en del av detta?

Jag har alltid brunnit för att utveckla och pusha andra. Det är lätt att tappa tron sig själv med tanke på alla krav runt om oss. Att få komma ut och träna tillsammans och peppa varandra gav mig känslan tillbaka. Nu vill jag föra vidare den känslan, känslan som jag fick tillbaka av Fysall. Med min tränarutbildning med Fysall så är jag nu redo för uppdraget! 

Hoppas vi ses! // Viktoria Berg

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.