Boxning – Träning & gruppträning utomhus med Fysall

BOXNING Onsdagar – kl. 18.30 (Lätt/medel en dag i veckan – onsdagar).

Den här gruppen kommer att passa dig som vill träna effektivt genom boxning.
Vi kommer att utveckla er teknik, era slag, sparkar och ni kommer att få riktigt bra fysträning som ger bra kondition och styrka i hela kroppen.
Ni bör vara skadefria för att kunna tillgodogöra er träningen på bästa sätt.

• Gemensam träning i grupp Onsdagar kl. 18.30 i ca. 50-60 min.

Plats varierar (Karlstad/Flygfältsvägen 1 på Sommarro) och vi tränar ute och om vädret blir för ruskigt så kommer vi att flytta passet till CCC eller Folketspark på Hammarö så att vi kan vara under tak.

• 2 övriga pass (som du själv gör hemma) kommer att läggas upp varje vecka.

• Du kommer att ingå i en sluten Facebookgrupp där alla deltagare får all information och kan heja på varandra.

Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår.

Fysall står för ”En välbalanserad livsstil”

Idag är vi allt mer stillasittande i våra arbeten och allt fler har värk i kroppen, besvär eller ligger i riskzonen för att få besvär av hjärt och kärlsjukdomar. Vi är allt mer stressade och har svårt att få ihop vårt livspussel vilket kan leda till utmattningssymtom.

Att gå med i Fysall gör man för att skapa en välbalanserad livsstil och med det – en välbalanserad kropp! En välbalanserad livsstil handlar om att hitta en kombination mellan arbete, fritid, rörelse och återhämtning. Vi kan tillsammans hitta balansen mellan dessa för att på så sätt nå bästa hälsa och bästa prestationsförmåga!

Vi är byggda för att klara ett långt liv, vårt skelett är konstruerat för att klara sig i 130 år. Varför lever vi då inte i 130 år?

Vi kommer att träna er en dag i veckan samt ge er verktygen/träningsupplägg för att ni ska kunna utföra två egna träningspass hemma samt hjälpa er att hitta ett sunt förhållningssätt till motion som håller över tid och som leder till en livsstil som kan fungera i ditt liv.

Om du väljer att bli en av deltagarna (begränsat antal platser) så kommer du att nå fantastiska resultat under denna tid och framförallt så kommer du att må så mycket bättre!

Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att delta i denna utmaning, men det finns ett begränsat antal platser. Det ställs inga förkunskaper eller liknande och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har därmed ingen betydelse.

De gemensamma träningarna kommer att innehålla både styrka, kondition och rörlighet. Om du har svårt att springa/hoppa eller liknande så är det inga problem utan då meddelar du detta så kommer du att få göra alternativa övningar ihop med de andra som också har liknade besvär.