Mamma-Mage

795,00 kr

Just nu, fram till den 20 juni, får du våra gummiband till ett värde av 345 kr utan extra kostnad! Dessa delas ut i samband med den första träningen i augusti.

Direkt efter att du bokat din plats så får du ett bekräftelsemail på din bokning.
Ta för vana att titta i skräpkorgen för ibland hamnar bekräftelsen där. 

Beskrivning

Måndag den 5 augusti startar vi igång nästa 60 dagars Challenge som går i mål den 6 oktober.

MAMMA-MAGE!

Träningen kommer att vara anpassad för dig som är mamma och vill komma igång med dig träning igen. Det passar oavsett om du är i god form eller om du har magmuskeldelning eller som har svårt att hitta muskler och kontroll efter din graviditet.

Många upplever att magen inte har återgått till det den var före graviditeten och vill ha hjälp att hitta sina inre magmuskler på ett bra sätt.

Mamma-mage är sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten. Fysalls tankesätt är att det ska vara enkelt att komma igång, allt du gör är bättre än inget och att du börjar med djup kontroll för att sedan belasta kroppen mer.

Vi hjälper dig!

Detta ingår:

Vi kommer att ge er bra övningar att jobba med hemma mellan vårt gemensamma träningspass.

Våra träningar kommer att hållas utanför eller inne i vår träningsstudio på Sommarro alternativt på andra platser runt om Karlstad. Plats för kommande vecka meddelar vi varje söndag så att ni har tid att planera och förbereda. Självklart ska/kan era små barn vara med på träningen.

Träning på onsdagar kl. 09.45

Du kommer att ingå i en sluten Facebookgrupp där alla deltagare får all information och kan heja på varandra.
– Har du inte Facebook kan du självklart få all information via mail. Skriv i meddelandet i kassan om du inte har Facebook så kommer vi att maila dig istället. 

Hoppas vi ses!